עמית סגל: הטוען המשטרתי: התגלו סתירות בין גרסאות החשודים בירי פצצות התאורה. יש להם היסטוריה של חקיקה בעבירות דומות.
מתכון לקינוח פבלובה חלבי או פרווה
פבלובה - קינוח אוורירי וטעים המתאים להגשה לאחר כל סעודה חגיגית, ניתן להכין אותו חלבי או להמיר לפרווה והסעודה שלכם תהיה מושלמת
מתכון לקינוח פבלובה חלבי או פרווה / אסתי זוהרץ
המצרכים לקינוח פבלובה חלבי או פרווה:
- המידה בכוס חד פעמי קר
- 1 כוס חלבונים (בין 5 ל 6 חלבונים)
- 2 כוסות סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- 1/4 כפית נס קפה (אופציונלי)
למילוי קצפת:
- 500 מיל שמנת מתוקה
- או קצפת צמחית
- 4 כפות פודינג וניל
- 2 כפות סוכר
אופן ההכנה לקינוח פבלובה חלבי או פרווה:
הכנת בסיס המרנג:
- בקערה מקציפים היטב את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר וניל והנס קפה, בכל פעם כף סוכר עד לסיומו ולקבלת קצפת אחידה
הכנת המילוי:
- מקציפים את מצרכי המילוי היטב עד לקבלת קצפת יציבה
הכנת הפבלובה:
- מציירים על גבי נייר אפיה עיגולים בעזרת כוס חד פעמי קר
- מכניסים את המרנג לשקית זילוף עם צנתר משונן ומזלפים את המרנג על גבי נייר אפיה בצורת ספירלה (עיגול מלא)
- מעליו מזלפים מסגרת עגולה, כך שנוצר לנו מעין כוס קטנה שניתן למלא אותה לאח"מ
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 80 מעלות במצב טורבו (אם התנור שלכם ממש חזק אולי תצטרכו טמפרטורה נמוכה יותר)
- אופים עד לייבוש הנשיקות כשעה וחצי עד שעתיים.
- ממלאים את הפבלובה במילוי הקצפת ומקשטים באגוזי לוז/פקנים מסוכרים
כמה כללים להצלחת המרנג:
- כשמפרידים ביצים בשום פנים ואופן לא להשתמש עם חלבון שיש בו אפילו קמצוץ של חלמון!
- הכלי צריך להיות נקי לחלוטין משומן, מים וכו'