מבזקים +
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 20°c
ירושלים 19°c
בית שמש 23°c
בני ברק 30°c
אשדוד 23°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 20°c
ירושלים 19°c
בית שמש 23°c
בני ברק 30°c
אשדוד 23°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לקינוח פבלובה חלבי או פרווה

פבלובה - קינוח אוורירי וטעים המתאים להגשה לאחר כל סעודה חגיגית, ניתן להכין אותו חלבי או להמיר לפרווה והסעודה שלכם תהיה מושלמת 

מתכון לקינוח פבלובה חלבי או פרווה
קינוח פבלובה צילום: אסתי זוהרץ

מתכון לקינוח פבלובה חלבי או פרווה / אסתי זוהרץ

המצרכים לקינוח פבלובה חלבי או פרווה:

  • המידה בכוס חד פעמי קר
  • 1 כוס חלבונים (בין 5 ל 6 חלבונים)
  • 2 כוסות סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1/4 כפית נס קפה (אופציונלי)

למילוי קצפת:

  • 500 מיל שמנת מתוקה
  • או קצפת צמחית
  • 4 כפות פודינג וניל
  • 2 כפות סוכר

אופן ההכנה לקינוח פבלובה חלבי או פרווה:

הכנת בסיס המרנג:

  1. בקערה מקציפים היטב את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר וניל והנס קפה, בכל פעם כף סוכר עד לסיומו ולקבלת קצפת אחידה

הכנת המילוי:

  1. מקציפים את מצרכי המילוי היטב עד לקבלת קצפת יציבה

הכנת הפבלובה:

  1. מציירים על גבי נייר אפיה עיגולים בעזרת כוס חד פעמי קר
  2. מכניסים את המרנג לשקית זילוף עם צנתר משונן ומזלפים את המרנג על גבי נייר אפיה בצורת ספירלה (עיגול מלא)
  3. מעליו מזלפים מסגרת עגולה, כך שנוצר לנו מעין כוס קטנה שניתן למלא אותה לאח"מ
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש על 80 מעלות במצב טורבו (אם התנור שלכם ממש חזק אולי תצטרכו טמפרטורה נמוכה יותר)
  5. אופים עד לייבוש הנשיקות כשעה וחצי עד שעתיים.
  6. ממלאים את הפבלובה במילוי הקצפת ומקשטים באגוזי לוז/פקנים מסוכרים

כמה כללים להצלחת המרנג:

  • כשמפרידים ביצים בשום פנים ואופן לא להשתמש עם חלבון שיש בו אפילו קמצוץ של חלמון!
  • הכלי צריך להיות נקי לחלוטין משומן, מים וכו'

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art