מבזקים +
תל אביב 24°c
באר שבע 21°c
חיפה 19°c
ירושלים 18°c
בית שמש 20°c
בני ברק 31°c
אשדוד 24°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 24°c
באר שבע 21°c
חיפה 19°c
ירושלים 18°c
בית שמש 20°c
בני ברק 31°c
אשדוד 24°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון מיוחד ללביבות פיצה אפויות באדיבות 'תנובה'

בואו להכין לביבות אפויות שהן בעצם מיני פיצות טעימות שהילדים בטוח יבקשו עוד

מתכון מיוחד ללביבות פיצה אפויות באדיבות 'תנובה'
לביבות פיצה אפויות צילום: יהונתן בן חיים

מאת: רון יוחננוב
צילום: יהונתן בן חיים
עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל 12 יחידות:

ללביבות:

  • 2 תפוחי אדמה מקולפים ומגורדים (אפשר גם להשתמש בבטטות)
  • 1/2 כוס פתיתי טריו מיקס 3 גבינות השף הלבן
  • 1/4 כוס עלי בזיליקום או פטרוזיליה קצוצים דק
  • 1/3 כוס קמח (רגיל או מלא או כוסמין או ללא גלוטן – לבחירתכם)
  • 1 ביצה
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • תרסיס שמן לשימון נייר האפייה

לטופינג:

  • רוטב פיצה מוכן
  • 1/3 שקית (100 גרם) טריו מיקס 3 גבינות השף הלבן

תוספות לבחירה: זיתים / פטריות / תירס

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל 200 מעלות בחום עליון ותחתון
  2. מערבבים בקערה את כל המרכיבים של הלביבות עד שמתקבלת תערובת אחידה
  3. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים אותו בעזרת תרסיס שמן
  4. יוצרים לביבות ומניחים על התבנית – חשוב לשטח אותן מעט
  5. אופים בתנור כ 15 דקות או עד להזהבה
  6. מוציאים מהתנור, מניחים מעל כף רוטב פיצה, מפזרים גבינה ותוספות ומחזירים לתנור ל 5 דקות או עד שהגבינה מותכת. מגישים חם.

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art