מבזקים +
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 22°c
ירושלים 18°c
בית שמש 23°c
בני ברק 27°c
אשדוד 23°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 22°c
ירושלים 18°c
בית שמש 23°c
בני ברק 27°c
אשדוד 23°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לסופגניות אפויות בציפוי גנאש שוקולד

לקראת חג החנוכה המתקרב קבלו מתכון לסופגניות אפויות הממולאות באגוזים ושוקולד חלבי ומצופות בגנאש שוקולדי מושחת, לא תפסיקו לנשנש אותן

מתכון לסופגניות אפויות בציפוי גנאש שוקולד
סופגניות אפויות בציפוי גנאש שוקולד צילום: מירב מלכה

מתכון לסופגניות אפויות בציפוי גנאש שוקולד / מירב מלכה.

המצרכים לסופגניות אפויות בציפוי גנאש שוקולד:

לבצק:

  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 4 כפות סוכר
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כוסות חלב פושר
  • 1 כוס מים פושרים
  • 1.5 כפות מלח
  • 1/4 כוס שמן

למילוי:

  • ממרח אגוזים
  • קוביות שוקולד חלבי

לגנאש:

  • 50 מל שמנת מתוקה
  • 100 גרם שוקולד מריר.

אופן ההכנה לסופגניות אפויות בציפוי גנאש שוקולד:

  1. בקערה מכניסים את כל מצרכי הבצק ומתחילים ללוש עד לקבלת בצק חלק ונעים
  2. מניחים בצד מכוסה בניילון ומגבת ומתפיחים במשך שעה.
  3. לאחר שעה יוצרים עיגולים ומשטחים אותם מעט, ממלאים כל כדור בצק בחצי כפית ממרח אגוזים וקוביית שוקולד חלב.
  4. סוגרים את הכדורים הייטב ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש על 220 מעלות ואופים במשך 12 דקות ומוציאים מהתנור

הכנת הגנאש:

  1. ממיסים על האש את השמנת המתוקה ושוקולד
  2. טובלים כל סופגניה בגנאש ומפזרים מעל סוכריות צבעוניות / עדשים או כל מה שאוהבים

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art