מרדכי הלפרין: בום! השופט החליט לשחרר את אלי פלדשטיין והנגד למעצר בית, בתום 37 ימים מהמעצר. אלי פרץ בבכי.
מתכון לאורז עשיר בסגנון מרוקאי
מתכון לתוספת מוצלחת וחגיגית, אורז בסגנון מרוקאי מתובל בטוב טעם המעניק לארוחה טעם מיוחד יותר
מתכון לאורז עשיר בסגנון מרוקאי / אסתי זוהרץ
המצרכים לאורז עשיר בסגנון מרוקאי:
- 1 בצל חתוך לרצועות דקות
- 1.5 כוסות אורז (פרסי)
- 1 כף שמן
- 5 כפות תערובת לאורז מרוקאי (ניתן להשיג בחלקת תבלינים בסופר או בחנות תבלינים)
- מלח
- פלפל לבן
- 1/2 כפית אבקת מרק עוף
- 2 + 1/4 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה לאורז עשיר בסגנון מרוקאי:
- מחממים סיר עם כף שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את האורז וממשיכים לטגן תוך ערבוב תמידי במשך כ 3-4 דקות או עד שכל האורז מקבל צבע לבן ומצופה בשמן .
- מוסיפים את תערובת התיבול המרוקאי, מעט מלח, מעט פלפל לבן ואבקת מרק עוף ומערבבים היטב
- מוסיפים מים רותחים (מי שאוהב אורז ממש רך שיוסיף עוד רבע כוס מים )
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה מכסים בנייר אפיה ומכסה ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 12 דקות
- מכבים את האש ומעבירים מיד על משטח על גבי מגבת רטובה, מחכים 10 דקות והאורז מוכן
בהצלחה רבה ובתאבון