מתכון מנצח לדג סלמון בתנור עם כוסברה ושקדים מולבנים

מנת פתיחה מיוחדת וקלה להכנה: מתכון מנצח לדג סלמון עם ירק קצוץ ושקדים פרוסים, מתובל בטוב טעם ובתוספת של חרדל, המעניק את טעמו המשובח לדג עסיסי ביותר

חני לוין | מתכונים 26.9.2023 | 14:57

דג סלמון בתנור עם כוסברה ושקדים | צילום: נועם זיגדון

מתכון מנצח לדג סלמון בתנור עם כוסברה ושקדים מולבנים

המצרכים לדג סלמון בתנור עם כוסברה ושקדים מולבנים:

  • חצי דג סלמון
  • מים
  • חומץ

לרוטב:

  • 7-8 שיני שום כתוש
  • ¼ כוס שמן זית
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כף חרדל
  • 2 -3 כפות כוסברה יבשה
  • צרור כוסברה קצוצה
  • 1 כפית מלח
  • שקדים מולבנים פרוסים

לזילוף מעל:

  • מעט שמן זית

אופן ההכנה לדג סלמון בתנור עם כוסברה ושקדים מולבנים:

  1. משרים את דג במים וחומץ למשך כרבע שעה
  2. בקערה מניחים את כל מצרכי הרוטב ומערבבים הייטב לאיחוד
  3. מניחים את הדג במגש ומורחים אותו בתערובת הרוטב שהכנו
  4. מזלפים מעל מעט שמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים במשך כ-15 דקות
  5. בהצלחה רבה ובתאבון

קרדיט מתכון: בטי ביסמוט

מאת: נועם זיגדון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום