מרדכי הלפרין: בום! השופט החליט לשחרר את אלי פלדשטיין והנגד למעצר בית, בתום 37 ימים מהמעצר. אלי פרץ בבכי.
לכבוד שבת: מתכון לפשטידת בטטה וגבינות פיראוס
פשטידת בטטה וגבינות, טעימה במיוחד, משביעה וקלה להכנה שתשדרג לכם את הסעודה השלישית• בתיאבון
פשטידת בטטה וגבינות פיראוס
כמות: 6 סועדים
רמת קושי: קל
זמן הכנה: עד 30 דקות
מצרכים:
- 2 בטטות בינוניות
- 1 בצל לבן
- 2 שיני שום
- 2 גבעולי בצל ירוק
- 2 ביצים
- כוס קמח תופח
- רבע כוס שמן
- 1 גבינת חרמון
- מלח
- פלפל שחור
- חצי כפית סוכר
אופן ההכנה לפני שבת:
- קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה
- מקלפים וחותכים את הבטטה לקוביות, מוסיפים לבצל ומכסים
- מבשלים למשך 5 דקות עד שהבטטה מעט מתרככת
- מוסיפים שום כתוש ובצל ירוק ומבשלים עוד 3 דקות
- מחממים תנור ל-180 מעלות
- מוסיפים לקערה קמח, מים, ביצים, תבלינים ומערבבים היטב
- מגרדים גבינת חרמון ומערבבים
- מעבירים לתבנית משומנת ואופים במשך 30 דקות
- מצננים את הפשטידה לטמפ' חדר, מכסים בניילון נצמד ומאחסנים בקירור עד לשימוש
*יש לחמם על הפלטה כחצי שעה לפני ההגשה
בתיאבון!