מבזקים +
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 22°c
ירושלים 18°c
בית שמש 23°c
בני ברק 27°c
אשדוד 23°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 22°c
ירושלים 18°c
בית שמש 23°c
בני ברק 27°c
אשדוד 23°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לבשר אוסובוקו עם בצלצלי שאלוט וטימין

מתכון נהדר לבשר אוסובוקו עם בצלצלי שאלוט ועלי טימין טריים, בהגשה על פירה קטיפתי תקבלו מנה בשרית מלאת עניין

מתכון לבשר אוסובוקו עם בצלצלי שאלוט וטימין
בשר אוסובוקו צילום: אפרת ושדי

מתכון לבשר אוסובוקו עם בצלצלי שאלוט וטימין / אפרת ושדי

המצרכים לבשר אוסובוקו עם בצלצלי שאלוט וטימין:

  • 4 נתחי אוסובוקו
  • 10 שייני שום קצוצות
  • 6 בצלצלי שאלוט קצוצים
  • 2 גבעולי כרישה חתוכים לפרוסות
  • שמן זית
  • גבעול טימין טרי
  • סילאן
  • חרדל דיז'ון
  • קצת צילי גרוס
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה לבשר אוסובוקו עם בצלצלי שאלוט וטימין:

  1. מחממים סיר סוטאז עם מעט שמן, צולים את הבשר משני הצדדים ומעבירים אותו לתבנית אפיה
  2. מכניסים את הבצלצלי שאלוט והשום לסיר עם השמן שצלינו את הבשר ומטגנים עד להזהבה
  3. מעבירים את הבצלצלי שאלוט והשום המטוגנים, לתבנית עם הבשר
  4. מעל מניחים את פרוסות הכרישה ומזלפים מעל שמן זית בנדיבות
  5. מוסיפים תיבול: סילאן, חרדל דיז'ון, קצת צילי גרוס, מלח ופלפל גרוס ומעסים הייטב מכל הכיוונים
  6. מעל לכל התערובת מניחים גבעול טימין טרי ומוסיפים מים לתבנית עד לכיסוי 3/4 מהבשר
  7. מכסים את התבנית היטב בנייר אפיה ומעל נייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש על 160מעלות ואופים במשך מינימום 3 שעות או עד שהבשר רך כחמאה
  8. מוציאים ומגישים לצד פירה קטיפתי ואוכלים בהנאה!

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art