מתכון למוקפץ אסיאתי עם חזה עוף ופלפלים

מתכון נהדר למוקפץ ברוטב אסייאתי עם קוביות חזה עוף, רצועות גמבה צבעוניות ופטריות

חני לוין | מתכונים 8.9.2023 | 11:31

מוקפץ עם חזה עוף וירקות | צילום: freepik

מתכון למוקפץ אסיאתי עם חזה עוף ופלפלים

המצרכים למוקפץ אסיאתי עם חזה עוף ופלפלים:

  • חזה עוף חתוך לקוביות
  • 1 קופסת פטריות פרוסות
  • 1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
  • 1 גמבה צהובה חתוכה לרצועות
  • 4 חב' קטנות של נודלס מבושלות ומסוננות (ניתן להוסיף או להפחית)
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף רוטב למוקפץ

אופן ההכנה למוקפץ אסיאתי עם חזה עוף ופלפלים:

  1. מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את קוביות חזה העוף עד לשינוי הצבע
  2. מוסיפים את רצועות הגמבות וממשיכים לטגן עד לשינוי הצבע
  3. מוסיפים את הפטריות, הנודלס, רוטב סויה ורוטב למוקפץ ומערבבים הייטב לאיחוד.
  4. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים בסיר מכוסה במשך כ20 דקות, יש לערבב מידי פעם.
  5. מוציאים על צלחת הגשה ומפזרים מעט בצל ירוק קצוץ

בהצלחה רבה ובתאבון 

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום