מתכון לסלט ים תיכוני עם 'פיראוס' מיוחד לסעודה שלישית

שבת מתקרבת ואתם מחפשים מתכון קליל שיתאים במיוחד לסעודה שלישית • הבאנו לכם מתכון מיוחד של סלט ים תיכוני שישדרג לכם את הסעודה בכמה רמות בשילוב גבינת פיראוס • בתאבון!

שיווק ופרסום | תוכן שיווקי 6.9.2023 | 09:13

סלט ים תיכוני עם פיראוס | צילום: יח"צ

סלט ים תיכוני

כמות: 6 סועדים

רמת קושי: קל

זמן הכנה: עד 30 דקות

לרכישת המצרכים לחצו כאן>>>

מצרכים:

  • 1/2 חבילת בורגול עבה
  • 1 גבינה צפתית פיראוס
  • 2 עגבניות
  • 1 בטטה
  • 1 בצל סגול
  • חופן נענע
  • שמן זית
  • לימון

 אופן ההכנה לפני שבת:

  1. חותכים בטטות לקוביות, מעבירים לתבנית אפיה ומזלפים שמן זית
  2. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך חצי שעה, מצננים ושומרים בקירור
  3. משרים בורגול מראש בקערה עם מים חמים למשך 20 דקות, מסננים היטב ושומרים בקירור

הרכבת הסלט לפני סעודה שלישית:

  1. מעבירים את הבורגול לקערת הסלט
  2. קוצצים את כל יתר עשבי התיבול והירקות ומוסיפים לקערה
  3. מתבלים בשמן זית ולימון
  4. מפזרים מעל גבינה צפתית של פיראוס ומגישים,

בתיאבון!

 

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום