איתי בלומנטל: דובר צה"ל: מטוסי קרב של חיל האוויר תקפו לפני זמן קצר, בהכוונה מודיעינית של אגף המודיעין ופיקוד הצפון, אתרים צבאיים של ארגון הטרור חיזבאללה המכילים אמצעי לחימה ומשגרים, אשר מהווים איום ישיר על העורף הישראלי. פעילות טרור באתרים אלו מהווה הפרה בוטה של ההבנות בין ישראל ללבנון. צה״ל ממשיך לפעול על מנת להסיר כל איום על מדינת ישראל ונחוש לשמור על ההבנות בין ישראל ללבנון, על מנת למנוע התבססות מחדש ושיקום של ארגון הטרור חיזבאללה.
תחזית מזג האוויר: צפוי גשם בצפון ובמרכז
היום לא צפוי שינוי ניכר בטמפרטורות. עד שעות הצהרים בצפון הארץ ובמרכזה צפוי טפטוף עד גשם מקומי קל. מחר תחול עלייה בטמפרטורות בעיקר בהרים ובפנים הארץ. תורגש הכבדה בעומס החום | בחמישי תחול עליה נוספת
![תחזית מזג האוויר: צפוי גשם בצפון ובמרכז](https://media.kore.co.il/articles/35165_tumb_800X480.jpg)
תחזית מזג האוויר: היום (שלישי) יהיה מעונן חלקית, בשעות הבוקר עדיין צפוי גשם מקומי בצפון הארץ וייתכן גם במרכזה. הטמפרטורות בהרים יהיו נמוכות מהרגיל.
מחר (רביעי) תחול עליה בטמפרטורות. בחמישי צפויה עליה קלה נוספת בטמפרטורות ובעומסי החום. ובשישי ירידה קלה.
להלן הטמפרטורות החזויות היום באזורי הארץ:
בירושלים: עד 29 מעלות ביום ועד 18. בלילה, בתל אביב: עד 30 ביום ועד 26 בלילה. בחיפה: 25-28.
בצפת: 19-25, בטבריה: 25-35. באשדוד: 24-31, בבאר שבע: 23-33 ובאילת: עד 37 ביום ועד 27 בלילה.
היום תחול עלייה בטמפרטורות, ומה יהיה בימים הקרובים?
אלי קליין
02.02.25
הסערה מתקרבת: היום יהיה חם, אבל תכינו מעילים למחר
אלי קליין
04.02.25
שבוע מטריות: המזג החורפי בעיצומו ברחבי הארץ | התחזית לסוף השבוע
אלי קליין
12.02.25
שלג מעבר לפינה? התחזית לשבוע הקרוב
אלי קליין
10.02.25
גשם מקומי מצפון הארץ עד צפון הנגב. אין שינוי בטמפרטורות
אלי קליין
27.01.25
תחזית מזג האוויר: הגשם חוזר לביקור קצר בצפון ובמרכז
יוסף קליין
31.01.25