השרה לשעבר איילת שקד לעופר חדד ב׳גל״צ׳ - ״הצעתי לנשיא המדינה לקדם הסכמה משותפת של נשיא בית המשפט וראש הממשלה להקמת ועדת חקירה ממלכתית ולפיה השניים יבחרו יחד ובהסכמה את יושב ראש הועדה. יש לא מעט מועמדים שיכולים להיות מוסכמים גם על הקואליציה״.
מתכון לשניצל קריספי במילוי פטריות
ארוחת צהרים מפנקת או תוספת נהדרת לסעודה בשרית: מתכון לחזה עוף במילוי תערובת פטריות עסיסית ומוצלחת מצופים בפירורי לחם מוזהבים המעניקים קריספיות מושלמת למנה בשרית הולמת
מתכון לשניצל קריספי במילוי פטריות / נועם זיגדון
המצרכים לשניצל קריספי במילוי פטריות:
- 1 ק"ג שניצל עוף דק
למילוי:
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- 1 סלסלת פטריות קצוצות דק
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- 2 שיני שום כתוש
- ¼ כפית כורכום
- ¼ כפית פלפל שחור
- ½ כף פפריקה מתוקה
- ¼ כפית כמון
- 1 כפית אבקת מרק פטריות
- ¼ כוס מים
- מעט מלח
- ¼ כוס שמן
לציפוי:
- 1 ביצה טרופה
- פירורי לחם
- שמן עמוק לטיגון
אופן ההכנה לשניצל קריספי במילוי פטריות:
- מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את הפטריות והשום ומתבלים
- בכוס נפרדת מכניסים את אבקת מרק הפטריות יחד עם המים ומערבבים היטב
- מוסיפים את המים עם אבקת המרק לתוך הסיר עם הבצל המטוגן והפטריות ומערבבים הייטב
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש
- מבשלים על אש נמוכה במשך כחצי שעה עד לצמצום הנוזלים
- בקערית קטנה מניחים שתי פרוסות של חזה עוף וממלאים בפנים בכף מתערובת הפטריות
- סוגרים את חזה העוף מעל התערובת, כך שייווצר כמין לחמניית חזה עוף ממולא פטריות (רצוי לנעוץ קיסמי שיני בתחתית)
- מגלגלים את חזה העוף הממולא בביצה טרופה ולאח"מ בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה נאה. משני צדדים
- ניתן לאפות בתנור עם התזת ספריי שמן על חזה העוף המצופה בחום של 180 מעלות במשך כ30 דקות.
- מגישים לצד פירה עסיסי וסלט ירוקת.
בהצלחה רבה ובתאבון