מתכון לפטריות ממולאות בגבינות בציפי קריספי
תוספת מושלמת לסעודה חלבית הולמת, פטריות במילוי תערובת גבינות משובחת, בציפוי קריספי מושלם
חני לוין | מתכונים 13.8.2023 | 12:20
מתכון לפטריות ממולאות בגבינות בציפי קריספי / גילה מוגמי
המצרכים לפטריות ממולאות בגבינות בציפי קריספי :
- פטריות ללא הרגל (לפי כמות הסועדים)
למילוי:
- גבינת שום שמיר / גבינה שמנת
- גבינה צהובה מגורדת
- גבינת פרמזן
- אבקת רוטב פטריות
לציפוי:
- קמח
- ביצה טרופה
- פירורי לחם מתובלים / שומשום
אופן ההכנה לפטריות ממולאות בגבינות בציפי קריספי:
- בקערה מערבבים את כל מצרכי המילוי עד לאיחוד
- ממלאים את הפנים הפטרייה בתערובת הגבינות
- מגלגלים כל פטריה ממולאת בקמח, לאח"מ בביצה ולאח"מ בפירורי הלחם.
- מחממים מחבת עם שמן עמוק ומטגנים כל פטריה עד להזהבה
- מוציאים על נייר סופג ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון