מבזקים +
תל אביב 26°c
באר שבע 23°c
חיפה 23°c
ירושלים 21°c
בית שמש 21°c
בני ברק 26°c
אשדוד 26°c
י"ג תשרי התשפ"ה | 15.10.2024
תל אביב 26°c
באר שבע 23°c
חיפה 23°c
ירושלים 21°c
בית שמש 21°c
בני ברק 26°c
אשדוד 26°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

הכי טעים שיש: מתכון לקינוח שוקולד פרווה מוצלח

מתכון מנצח לקינוח שוקולד ופצפוצי אורז המשולבים בממרח לוטוס ושברי בוטנים קלויים, קינוח קל וטעים המתאים לשבתות, חגים וגם כנשנוש כשמתחשק לכם להתפנק

הכי טעים שיש: מתכון לקינוח שוקולד פרווה מוצלח
קינוח שוקולד פרווה מושלם צילום: אסתי זוהרץ

מתכון לקינוח שוקולד פרווה מוצלח / אסתי זוהרץ

המצרכים לקינוח שוקולד פרווה מוצלח:

  • תבנית שקעים קוביות
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 2  כפות שמן קנולה
  • 2 כפות ממרח לוטוס / כל ממרח שוקולד שאוהבים
  • 2  כוסות פצפוצי אורז

לציפוי:

  • 150 גרם שוקולד מריר מומס
  • 1 כף שמן
  • שברי בוטנים קצוצים קלויים

אופן ההכנה לקינוח שוקולד פרווה מוצלח:

  1. ממיסים במיקרוגל 200 גרם שוקולד מריר, מוסיפים 2 כפות שמן קנולה ומערבבים הייטב
  2. מוסיפים 2 כפות ממרח לוטוס ומערבבים הייטב לאיחוד
  3. מוסיפים פנימה 2 כוסות פצפוצי אורז ומאחדים את התערובת.
  4. בעזרת כפית מניחים מהתערובת בתוך תבנית שקעים סיליקון ודוחסים היטב בעדינות בעזרת הכפית את העיסה לתןך השקעים .
  5. מכניסים להקפאה במשך 10 דקות

הכנת הציפוי:

  1. מערבבים את השוקולד המומס עם השמן עד לאיחוד
  2. מוציאים את הקינוח הקפוא מבלי לחלץ עדיין ומוסיפים כפית שוקולד מומס מעל כל ריבוע קינוח קפוא
  3. מקשטים בשברי בוטנים קצוצים קלויים ומכניסים שוב להקפאה במשך כשעה או עד להתייצבות מלאה.
  4. מחלצים מהתבניות ומגישים

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום