חדשות הסקופים: מוטי קסטל: רה"מ נתניהו יכנס התייעצות ביטחונית מצומצמת ביום שישי ב-10:00 בבוקר. הקבינט יכונס ביום ראשון ב-16:00 (טנטטיבית).
מתכון לסלט חצילים ופלפלים בתיבול פיקנטי
לכל חובבי החצילים המתכון הזה בשבילכם: קבלו מתכון לקוביות חצילים מטוגנות המתובלים ברוטב עגבניות פיקנטי יחד עם קוביות גמבה צבעוניות המעניקות את הססגוניות לסלט מוצלח
מתכון לסלט חצילים ופלפלים בתיבול פיקנטי / אסתי זוהרץ
המצרכים לסלט חצילים ופלפלים בתיבול פיקנטי:
- 2 חצילים חתוכים לקוביות
- 1 בצל גדול חתוך לקוביות
- 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
- 1 גמבה צהובה חתוכה לקוביות
- 5 שיני שום קצוצות
- 1 כפית פפריקה
- מעט כמון
- מעט פלפל שחור
- מעט מלח
- מעט צ'ילי גרוס
- 1 כף רסק עגבניות
- 1/4 כוס מים
אופן ההכנה לסלט חצילים ופלפלים בתיבול פיקנטי:
- בשמן עמוק מטגנים את קוביות החציל ומניחים על נייר סופג (ניתן לאפות בתנור או בנינג'ה עם מעט שמן)
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את קוביות הגמבה ומטגנים גם אותן עד להשחמה נאה
- מנמיכים את האש ומוסיפים את שיני השום הקצוצות והתבלינים ומערבבים הייטב לאיחוד מוסיפים את המים וממשיכים לערבב
- מגבירים את האש ומביאים שוב לרתיחה
- מנמיכים את האש ומבשלים עד להסמכה של הרוטב
- מוסיפים את קוביות החצילים המטוגנות, מערבבים בעדינות לכמה דקות, טועמים ומתקנים תיבול.
- מניחים בקופסא ושומרים בקירור.
בהצלחה רבה ובתאבון