יו״ר ועדת החוקה חה״כ שמחה רוטמן בסרטון: ״ביקרתי היום את אלי פלדשטיין בכלא. אחרי מה שראינו בדיון כל עם ישראל ראה שמדובר ברדיפה פוליטית. אין שום הצדקה להחזיק אותו, בטח לא בתנאים האלו. היה לי חשוב לבוא ולהשמיע לו את הקול שלכם. הוא התרגש עד דמעות לדעת שהפגנתם עבורו, שדואגים לו ושאכפת לכם ממנו״.
מתכון ללחם קסטן פשוט ומוצלח
מתכון נהדר ללחם מרובע פשוט הנאפה בתבנית קסטן, לחם קרנצי מבחוץ ורך מבפנים, מתכון המתאים לכל ארוחה חגיגית כשמתחשק לכם לפנק במאפה ביתי משביע
מתכון ללחם קסטן פשוט ומוצלח / נועם זיגדון
המצרכים ללחם קסטן פשוט ומוצלח:
מתאים לתבנית קסטן 30×10 ס"מ
- 500 גרם קמח (ניתן להמיר בקמח מלא, לחם, כפרי כוסמין)
- 1 ביצה L
- 4 כפות שמן
- 1 כף סוכר
- 1 כף שמרים
- ½ כף מלח
- 250 מ"ל מים פושרים
אופן ההכנה ללחם קסטן פשוט ומוצלח:
- בקערה מכניסים את כל מצרכי הבצק ומתחילים ללוש הייטב במשך כ-10 דקות עד לקבלת בצק אחיד.
- מניחים את הבצק מכוסה בניילון ומגבת להתפחה במשך כשעה
- מרדדים את הבצק במערוך למלבן גדול ודק
- מקפלים את הבצק משני הצדדים עד למרכז ופותחים שוב במערוך
- מגלגלים לאורך את הבצק
- ומכניסים לתבנית קסטן משומנת
- מניחים להתפחה שוב במשך כ-45 דקות ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170° ואופים כ-45 דקות
- מוציאים, פורסים ומגישים עם ממרחים אהובים
בהצלחה רבה ובתאבון