גורם בכיר במערכת אכיפת החוק ל׳כאן 11׳: ״יש קושי ראייתי להוכיח כי לפלדשטיין הייתה כוונה לפגוע בביטחון המדינה״.
מתכון לפלאפל מצרי טעים ומוצלח
מתכון מעניין ומוצלח לפלאפל מהמטבח המצרי, מתכון משובח ומלא טעם המשלב בתוכו פולים, ירק קצוץ, שום ובצל ומעניק טעם נפלא למנת פרווה מוצלחת
מתכון לפלאפל מצרי
המצרכים לפלאפל מצרי:
לתערובת:
- 1 ק"ג פול יבש מושרה לילה (ניתן להמיר בחומוס או בשעועית יבשה)
- 1 בצל גדול או 2 בינוניים
- 4 שיני שום גדולים
- ½ צרור פטרוזיליה
- ½ צרור כוסברה
- 1 כף גדושה קמח
- ½ שקית אבקת אפיה
- 1 כפית כמון
- 1 כפית כוסברה יבשה
- ½ כף מלח
- ½ כפית פלפל שחור
לטיגון:
- 1 ביצה L
- ½ שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה לפלאפל מצרי:
- בקערה מכניסים את כל מצרכי התערובת ומערבבים הייטב עד לאיחוד
- שומרים בקופסא עד לטיגון
- סמוך לטיגון לוקחים 2 כוסות מהתערובת ומכניסים לקערה, מוסיפים 1 ביצה וחצי שקית אבקת אפייה ומערבבים הייטב לאיחוד. (בכל פעם לוקחים 2 כוסות מהתערובת ומוסיפים לה את הביצה ואבקת האפייה)
- מחממים מחבת עם שמן עמוק / צ'יפסר
- טובלים כפית במים ולוקחים מהתערובת, בעזרת כפית נוספת מורידים את הכדור מתוך הכפית מיד לתוך השמן הרותח.
- מטגנים עד להשחמה נאה משני הצדדים
- מגישים עם פיתות, חומוס, טחינה, צ'יפס וסלט חי
בהצלחה רבה ובתאבון
קרדיט: מחמוד מדהב
המתכון מאת: נועם זיגדון.