מבזקים +
תל אביב 18°c
באר שבע 15°c
חיפה 18°c
ירושלים 12°c
בית שמש 14°c
בני ברק 27°c
אשדוד 18°c
כ"ג חשון התשפ"ה | 24.11.2024
תל אביב 18°c
באר שבע 15°c
חיפה 18°c
ירושלים 12°c
בית שמש 14°c
בני ברק 27°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון ללחמניות משגעות במילוי גבינה או שוקולד

לכל מי שאוהב להשקיע המתכון הזה בשבילכם: מתכון ללחמניות משובחות ורכות בטירוף ממולאות בגבינות / שוקולד או כל מה שאתם אוהבים ומתאימות לכל ארוחת בוקר או ערב כשמתחשק לפנק באמת

מתכון ללחמניות משגעות במילוי גבינה או שוקולד
לחמניות במילוי גבינה צילום: אפרת ושדי

מתכון ללחמניות משגעות במילוי גבינה או שוקולד / אפרת ושדי

המצרכים ללחמניות משגעות במילוי גבינה או שוקולד:

  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1 כף מלח
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 1/2 כוס שמן
  • 2 כוס מים

למילוי:

  • גבינת מוצרלה / קשקבל / אצבע שוקולד

אופן ההכנה גבינת מוצרלה/קשקבל/אצבע שוקולד:

  1. בקערת המיקסר מכניסים את הקמח, השמרים והסוכר
  2. מערבבים מעט ומוסיפים את הביצה והמים, לאח"מ מוסיפים את השמן והמלח
  3. מתחילים ללוש במשך 12 דקות על מהירות בינונית
  4. מעבירים את הבצק לקערה משומנת מעט ומשמנים מעט את פני הבצק
  5. מכסים בניילון ומגבת ומניחים להתפחה במשך שעה וחצי או עד הכפלת הנפח
  6. מחלקים את הבצק ל24 חתיכות שוות ומכדררים כל חתיכת בצק לכדור
  7. מכסים אותם שוב למנוחה של 10 דקות
  8. לאח"מ פותחים כל כדור לעלה ומניחים בקצה גבינת מוצרלה / קשקבל / אצבע שוקולד או כל מה שאוהבים
  9. בעזרת גלגלת / סכין חורצים חריצים עד ל3/4 מהבצק
  10. מגלגלים מהמילוי כלפי מעלה יפה לצורת נקניק
  11. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים ומניחים להתפחה במשך 40 דקות
  12. לאח"מ מברישים בעדינות את הלחמניות בביצה טרופה עם מעט סילאן
  13. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך 25-30 דקות עד להשחמה
  14. מוציאים מהתנור ומכסים את הלחמניות במגבת עד לצינון

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art