מבזקים +
תל אביב 18°c
באר שבע 15°c
חיפה 18°c
ירושלים 12°c
בית שמש 14°c
בני ברק 27°c
אשדוד 18°c
כ"ג חשון התשפ"ה | 24.11.2024
תל אביב 18°c
באר שבע 15°c
חיפה 18°c
ירושלים 12°c
בית שמש 14°c
בני ברק 27°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לבייגל במילוי גבינה צהובה

מתכון נהדר לבייגלים ממולאים בגבינה צהובה המעניקה להם טעם מיוחד, מתאימים כארוחת בוקר או ערב לצד ירקות ומבחר גבינות

מתכון לבייגל במילוי גבינה צהובה
בייגל צילום: freepik

מתכון לבייגל במילוי גבינה צהובה

המצרכים לבייגל במילוי גבינה צהובה:

לבצק:

  • 1 ק"ג קמח
  • 4 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1/2 כוס שמן
  • 3 כוסות מים פושרים (כוס ח"פ קרה)

למילוי:

  • רצועות גבינה צהובה

לציפוי:

  • קערת מים מעורבבים בסילאן
  • קערה עם שומשום

אופן ההכנה לבייגל במילוי גבינה צהובה:

  1. מכניסים את כל מצרכי הבצק לקערה ומתחילים ללוש הייטב עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה ( אם יוצא יבש מוסיפים מעט מים)
  2. מכסים את קערת הבצק בניילון ומגבת ומניחים להתפחה במשך כשעה לשים שוב את הבצק להורדת האוויר ומתפיחים פעם נוספת במשך 20 דקות.
  3. לוקחים כדוק קטן של בצק ומרדדים אותו למלבן ארוך
  4. מניחים רצועת גבינה צהובה על הבצק ומגלגלים לרצועה ארוכה
  5. לוקחים את הרצועה המגולגלת ויוצרים צורה של בייגל, מהדקים הייטב את שתי הקצוות זו לזו, טובלים במים עם הסילאן ולאח"מ בקערת השומשום, ניתן לטבול גם בפרג או קצח מי שאוהב
  6. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
  7. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ25 דקות או עד להשחמה נאה.
  8. מוציאים מהתנור ומגישים במבחר גבינות וירקות

בהצלחה רבה ובתאבון

 

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art