מבזקים +
תל אביב 18°c
באר שבע 16°c
חיפה 19°c
ירושלים 12°c
בית שמש 14°c
בני ברק 27°c
אשדוד 18°c
כ"ג חשון התשפ"ה | 24.11.2024
תל אביב 18°c
באר שבע 16°c
חיפה 19°c
ירושלים 12°c
בית שמש 14°c
בני ברק 27°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לכנפיים עם ירקות בתיבול פיקנטי

מחפשים מתכון מוצלח לארוחת צהריים מעניינת? קבלו מתכון לכנפיים עם ירקות הנצלים יחד בתנור ברוטב פיקנטי מושלם, תוכלו להגיש לצד כל אוהל אהוב

מתכון לכנפיים עם ירקות בתיבול פיקנטי
כנפיים עם ירקות בטעם פיקנטי צילום: נועם זיגדון

מתכון לכנפיים עם ירקות בתיבול פיקנטי / נועם זיגדון

המצרכים לכנפיים עם ירקות בתיבול פיקנטי:

  • ½-1 ק"ג כנפיים חצויים

לתיבול הכנפיים:

  • ¼ כוס שמן
  • 4 שיני שום כתוש
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 2 כפות שומשום
  • 1 כפית כמון
  • ¼ כפית כורכום
  • ½ כף מלח

לירקות:

  • 5-6 תפוחי אדמה פרוסים
  • 2 זוקיני פרוס
  • 2 קישואים פרוסים
  • 2 גזרים פרוסים

לתיבול הירקות:

  • ½ כוס שמן זית
  • ½-1 כפות טימין יבש
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 4 שיני שום כתוש
  • ¼ כפית כורכום
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה לכנפיים עם ירקות בתיבול פיקנטי:

  1. בקערה מכניסים את כל מצרכי התיבול לכנפיים ומערבבים הייטב מוסיפים את הכנפיים ומערבבים הייטב כך שכל הכנפיים יהיו מצופות מכל הכיוונים
  2. בקערה נפרדת מכניסים את כל מרכיבי תיבול הירקות ומערבבים הייטב.
  3. במגש מסדרים את תפוחי האדמה סביב ומברישים אותם בתערובת תיבול הירקות
  4. בשורה שניה מסדרים את הכנפיים
  5. אחרי הכנפיים מסדרים את הקישואים ובמרכז מניחים את הגזר
  6. מברישים גם את הקישואים והגזר בתערובת תיבול הירקות ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180°-200° ואופים במשך כשעה

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art