עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לטורטיות במילוי אנטריקוט ורצועות בצל
מחפשים מתכון קל וטעים של תוספת אהובה, מתכון לטורטיות במילוי בשר אנטריקוט ורצועות בצל המוקפצים בתיבול מושלם
מתכון לטורטיות במילוי אנטריקוט ורצועות בצל / אסתי זוהרץ
המצרכים לטורטיות במילוי אנטריקוט ורצועות בצל:
- 3 שקיות ואקום פילה סטיק אנטריקוט (מוכרים בוואקום אנטריקוט פרוס בכל סופר) (אפשר להמיר בבשר טחון)
- 2 בצלים חתוכים לרצועות
- מעט מלח
- מעט פפריקה
- מעט כורכום
- מעט פלפל שחור גרוס
- מעט צ'ילי גרוס למי שאוהב
- מעט שום גבישי
לציפוי:
- 1 ביצה טרופה
- שומשום / קצח
אופן ההכנה לטורטיות במילוי אנטריקוט ורצועות בצל:
- חותכים לרצועות את האנטריקוט
- מחממים סיר רחב או מחבת עם מעט שמן ומטגנים את רצועות הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את רצועות הבשר ומקפיצים על אש גבוהה עד שהאנטריקוט מוכן
- מוסיפים את המלח, הפפריקה, הכורכום, פלפל שחור, צ'ילי ושום גבישי ומערבבים הייטב לאיחוד
- מכבים את האש ומצננים הייטב
- ממלאים את הטורטיות ומגלגלים לרול
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים עד להזהבה
- מוציאים מהתנור ומגישים עם כל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון