עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לפיצה פצצה
מתכון נהדר לפיצה מיוחדת וטעימה ברמה אחת מכל מה שהכרתם, עם רוטב עגבניות משגע ותוספות לבחירתכם
מתכון לפיצה פצצה / הדסה ברוכים
המצרכים לפיצה פצצה:
לבצק:
- 1 ק"ג קמח
- 1 כף גדושה מלח
- 1 כף גדושה סוכר
- 2 כפות שמרים
- 3 כוסות מים (חד"פ קרה)
- 3 כפות שמן זית
לרוטב עגבניות:
- 4 עגבניות מרוסקות
- 3 שיני שום
- 2 כפות רסק
- 1/2 כוס מים / חלב
- בזיליקום
- 1/2 כפית סוכר
- מלח
- פלפל שחור
לפיזור מעל:
- גבינה צהובה מגורדת
- זיתים / טבעות בצל סגול / פטריות / תירס / בולגרית וכל מה שאוהבים
אופן ההכנה לפיצה פצצה:
- בקערה מכניסים את כל מצרכי הבצק ולשים הייטב עד לקבלת בצק אחיד
- מכסים את קערת הבצק בניילון ומגבת ומתפיחים במשך שעתיים (לממהרים ניתן להכניס את קערת הבצק לתנור על מצב סטטי - 25 מעלות למשך 40 דקות)
- בסיר קטן מכניסים את כל מצרכי הרוטב ומבשלים תוך ערבוב תמידי במשך כרבע שעה, מורידים מהאש ומצננים הייטב.
- מחלקים את הבצק ל- 5 כדורים ומרדדים כל כדור לעיגול בעובי חצי ס"מ
- בעזרת מזלג מחוררים את הבצק ומניחים להתפחה במשך 20 דקות נוספות
- מורחים מרוטב העגבניות על עיגולי הבצק, מפזרים גבינה צהובה מגורדת ותוספות אהובות ומכניסים לתנור שחומם מראש על 250 מעלות בשליש התחתון של התנור עד להזהבה.
בהצלחה רבה ובתאבון