מבזקים +
תל אביב 24°c
באר שבע 21°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 24°c
בני ברק 27°c
אשדוד 24°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 24°c
באר שבע 21°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 24°c
בני ברק 27°c
אשדוד 24°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

משגע את המדינה: מתכון לקינוחי כוסות קראנ'ץ קורנפלקס

לקראת חג השבועות שיחול השבוע דאגנו לכם למתכון מושלם: קינוח בטעם "החלב של הקורנפלקס" - גלידת הקראנץ' ששברה את הרשת- מתכון: אסתי ריינר

משגע את המדינה: מתכון לקינוחי כוסות קראנ'ץ קורנפלקס
גלידת קונפלקס צילום: גלידות נסטלה

מתכון לקינוחי כוסות קראנ'ץ קורנפלקס / אסתי ריינר

המצרכים לקינוחי כוסות קראנ'ץ קורנפלקס:

כמות: 18 כוסות אישיים קטנים

לשכבת קראנ'ץ קורנפלקס:

  • 2 כוסות קורנפלקס
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 2 כפות מלאות סוכר

לשכבת שמנת בטעם החלב של הקורנפלקס:

  • 250 מל' (1 גביע) שמנת מתוקה
  • 80 גר' (1 חבילה) אינסטנט פודינג וניל
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 120 מ"ל (1/2 כוס) חלב
  • 100 גרם (1 חבילה) שוקולד לבן קצוץ דק

קינוח בטעם החלב של הקורנפלקס-קרדיט: אסתי ריינר

אופן ההכנה לקינוחי כוסות קראנ'ץ קורנפלקס:

  1. בקערה מערבבים את הקורנפלקס, החמאה המומסת והסוכר.
  2. מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור על 180 מעלות לכ- 15 דקות (עד לקבלת גוון זהוב).
  3. מוציאים מהתנור ומשאירים בצד לצינון.

הכנת השמנת:

  1. מרתיחים בקלחת קטנה חצי כוס חלב ושופכים פנימה את השוקולד הקצוץ דק ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס לחלוטין, שומרים בצד לצינון.
  2. מקציפים שמנת מתוקה, פודינג וניל ושמנת חמוצה עד לקבלת קצף יציב.
  3. מוסיפים את תערובת החלב עם השוקולד, מערבבים בעדינות ומעבירים לשקית זילוף.

הרכבת הקינוח:

  1. מפוררים קלות בידיים את הקורנפלקס, שמים בתחתית כל כוס פירורי קורנפלקס, מזלפים שמנת ושוב פירורים.

בתיאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art