עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לקסטה בטעמים טרופיים
מתכון נהדר לקסטה בסטייל שונה וייחודי, קסטה המשולבת במנגו טחון יחד עם קצפת אוורירית וטעימה ומשולבים עם ביסקוויטים בטעמים טרופיים מקבלים יחד טעם של קינוח חגיגי וטעים במיוחד
מתכון לקסטה בטעמים טרופיים / אפרת ושדי
המצרכים לקסטה בטעמים טרופיים:
- 1 חבילת ביסקוויטים פתי בר בטעם פירות טרופיים
- 500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
- 300 גר' חלב מרוכז
- 1 כפית תמצית וניל איכותית
- 1/2 חבילת אינסטנט פודינג וניל
- 1 מנגו קפוא
לציפוי:
- שוקולד לבן מומס
- קוקוס קלוי
אופן ההכנה לקסטה בטעמים טרופיים:
- טוחנים את המנגו הקפוא בעזרת מוט בלנדר ומניחים בצד
- בתבנית חד פעמי בגודל בינוני, מסדרים יפה את הביסקוויטים
- בקערה, מכניסים את השמנת מתוקה ומקציפים במהירות בינונית עד לקבלת קצפת תפוחה
- מוסיפים את החלב המרוכז וממשיכים להקציף עד קבלת קצפת יציבה
- משטחים את הקצפת מעל הביסקוויטים שסידרנו בתבנית ומעל הקצפת מניחים את המנגו הקפוא
- מעל המנגו מניחים שכבת ביסקוויטים נוספת
- ומכניסים להקפאה למשך הלילה
- פורסים את הקסטה לרצועות וטובלים את צדדי הקאסטה בשוקולד לבן המומס
- לאח"מ טובלים בקוקוס הקלוי ושומרים בהקפאה.
בהצלחה רבה ובתאבון