מבזקים +
תל אביב 24°c
באר שבע 24°c
חיפה 21°c
ירושלים 20°c
בית שמש 23°c
בני ברק 28°c
אשדוד 24°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 24°c
באר שבע 24°c
חיפה 21°c
ירושלים 20°c
בית שמש 23°c
בני ברק 28°c
אשדוד 24°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לקינוחי כוסות מוס שוקולד לבן, גבינה ותותים

קינוחי כוסות חלביים טעימים ומוצלחים עם שכבות של קרם גבינה וקרם תותים המונחים על שכבת ביסקוויטים גרוסים בטעם פטל ומעניקים לכם קינוח קיצי ומרענן

מתכון לקינוחי כוסות מוס שוקולד לבן, גבינה ותותים
קינוחי כוסות מוס שוקולד לבן, גבינה ותותים צילום: מירב מלכה

מתכון לקינוחי כוסות מוס שוקולד לבן, גבינה ותותים / מירב מלכה

המצרכים לקינוחי כוסות מוס שוקולד לבן, גבינה ותותים:

  • כוסות קינוח
  • 1 שרוול ביסקוויטים בטעם פטל מרוסקים גס
  • חצאי תותים לקישוט

לקרם הגבינה:

  • 100גרם שוקולד לבן
  • 400 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 גבינת מסקרפונה

לשכבת תות:

  • 20 תותים
  • 30 גרם שמנת מתוקה

אופן ההכנה לקינוחי כוסות מוס שוקולד לבן, גבינה ותותים:

  1. בסיר חלבי ממיסים 100 גרם שוקולד לבן עם 50 מ"ל שמנת מתוקה עד לקבלת שוקולד חלק ומורידים מהאש.
  2. בקערה נפרדת מקציפים 350 מ"ל שמנת מתוקה עד לקבלת קצף יציב, מוסיפים לקצפת את תערובת השוקולד שהמסנו על האש ומערבבים באיטיות עד לאיחוד.
  3. מוסיפים גם את גבינת המסקרפונה ומערבבים בתנועות קיפול עד לקבלת קרם חלק וטוב
  4. מחלקים את קרם הגבינה ל2, קערה אחת מניחים בצד עבור שכבת התותים והחלק השני מכניסים לשקית זילוף.

הרכבת הקינוח:

  1. בכוסות הקינוח מניחים שכבה דקה של ביסקוויטים מרוסקים ומעל מזלפים משקית הזילוף את קרם הגבינה עד לחצי מגובה הכוס.
  2. מכניסים את כוסות הקינוח למקפיא להתייצבות ומכינים את שכבת התותים.

הכנת שכבת התותים:

  1. טוחנים את 20 התותים יחד עם 30 גרם שמנת מתוקה עד לקבלת תערובת אחידה,
  2. מוסיפים פנימה את קערת קרם הגבינה שהשארנו בצד ומערבבים יחד בתנועות קיפול עדינות עד לאיחוד.
  3. מוציאים את כוסות הקינוח מהמקפיא ומניחים מעל משכבת קרם התותים.
  4. שומרים בקירור עד להגשה.
  5. בזמן ההגשה מניחים תות מעל כוסות הקינוח לקישוט ומגישים.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art