עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון נהדר לביסלי ביתי בטעם גריל
חטיף ביסלי ביתי שתוכלו להכין בבית לגמרי לבד, מתכון מעולה וקל להכנה, עם מצרכים נגישים ובקלי קלות | הילדים יעופו על זה
מתכון נהדר לביסלי ביתי בטעם גריל / אפרת סיאצ'י
המצרכים לביסלי ביתי בטעם גריל:
- 250 גרם פסטה מסוג פוזילי (כ-3 כוסות)
- 1 כפית גדושה מלח
לתיבול גריל:
- 1 כף תבלין גריל עוף
- 1 כפית גדושה פפריקה מתוקה
- 1/2 כף תבלין שום
- 1/4 כפית מלח
- קמצוץ סוכר לבן.
אופן ההכנה לביסלי ביתי בטעם גריל:
- בסיר ממלאים כ 2 ליטר מים ומביאים לרתיחה, מוסיפים כפית גדושה מלח ומוסיפים גם את הפסטה
- מערבבים הייטב ומבשלים חצי בישול במשך כ8 עד 9 דקות, כך שהפסטה לא תתהיה מוכנה לגמרי, מבחוץ תהיה מעט רכה אך מבפנים קשה.
- מסננים את הפסטה, שוטפים ומייבשים הייטב על מגבת.
- בקערה נפרדת מערבבים את כל מצרכי התיבול עד לאיחוד
- מחממים סיר קטן עם שמן בגובה של כ2 ס"מ ולאחר שהשמן רותח מוסיפים ערמה אחת של פסטה מבושלת ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב. (חשוב להכניס את הפסטה אחד אחד בכדי שלא יידבקו אחד לשני.)
- מוציאים את הפסטה על נייר סופג וממתינים שהשמן ייספג מעט.
- לאחר שהשמן נספג מעבירים את הפסטה המטוגנת לתוך קערת התבלינים ומערבבים הייטב לאיחוד.
- שומרים בקופסא אטומה ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: אפרת סיאצי - מתכונים בעשר דקות.