עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לפסטה קונכיות במילוי בצל ופטריות
ארוחת צהריים מוצלחת עם קונכיות פסטה ממולאות בבצל ופטריות קצוצים המתבשלים ברוטב עגבניות עסיסי וטעים ומעניקים לכם מנת פרווה מושלמת
מתכון לפסטה קונכיות במילוי בצל ופטריות / מירב מלכה.
המצרכים לפסטה קונכיות במילוי בצל ופטריות:
- 1 חב' פסטה קונכיות
- 12 בצלים גדולים קצוצים
- 1 קופסת פטריות טריות
- 1 קופסת רסק עגבניות בינונית (כ4 כפות גדושות)
- 1 שן שום
- 1 כף מיונז
- פלפל שחור גרוס
- פפריקה
- מלח
- 2 כוסות מים
אופן ההכנה לפסטה קונכיות במילוי בצל ופטריות:
- מרתיחים סיר עם מים ומוסיפים את הפסטה, מבשלים במשך 10 דקות, שוטפים ומסננים.
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים בצל אחד עד להשחמה, מוסיפים את הפטריות וממשיכים להקפיץ עד להשחמה של הפטריות.
- לוקחים את קונכיות הפסטה וממלאים כל אחד בתערובת הבצל והפטריות ומניחים בצד.
הכנת הרוטב:
- בסיר נפרד מחממים שמן ומטגנים את הבצל השני עד להשחמה מוסיפים את הרסק, השום, מיונז, פלפל שחור גרוס, פפריקה, מלח ו2 כוסות מים ומערבבים הייטב לאיחוד
- מביאים לרתיחה ומוסיפים את קונכיות הפסטה הממולאות בצורה מסודרת זה לצד זה.
- מביאים שוב לרתיחה ומנמיכים את האש, מבשלים כחמש דקות נוספות, מוסיפים מעט ירק קצוץ מעל ומגישים.
בהצלחה רבה ובתאבון