עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
קל וטעים: מתכון לצלעות כבש בתנור
מתכון קל להכנה, יוקרתי וטעים של צלעות כבש המתובלות בטוב טעם וצלויות בתנור, בהגשה לצד תפוחי אדמה צלויים או כל תבשיל אהוב אחר תקבלו מנה בשרית הולמת
מתכון לצלעות כבש בתנור / מלי כהן
המצרכים לצלעות כבש בתנור:
- צלעות כבש בכמות הרצויה
- פלפל שחור
- מלח
- תבלין על האש / גריל עוף
- (ניתן להוסיף כל תבלין שאוהבים)
- שמן
אופן ההכנה לצלעות כבש בתנור:
- שוטפים הייטב את הצלעות ומייבשים אותן
- מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן ומטגנים את הצלעות משני הכיוונים במשך 4 עד 5 דקות ומעבירים את הצלעות לצלחת.
- בקערית מכניסים שמן עם מלח, פלפל שחור ותבלין על האש ומערבבים הייטב לאיחוד
- שופכים את התערובת מעל הצלעות ומעסים אותן הייטב מכל הכיוונים כך שכל הבשר יקבל מתערובת התבלינים.
- מניחים את הצלעות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכסים את התבנית בנייר כסף.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 190 מעלות ואופים במשך 25 דקות, לאח"מ הופכים את הצלעות ומכניסים לתנור לעוד כ 25 דקות
- מוציאים מהתנור ומגישים לצד תפוחי אדמה צלויים או כל מה שאוהבים.
בהצלחה רבה ובתאבון