עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לתפוח סוכריה הכי טעים שיש
מתכון נהדר לסוכריות תפוחים נפלאות וקלות להכנה, מתאימות כקינוח לילדים או לכל מי שאוהב תפוחים
מתכון לתפוח סוכריה הכי טעים שיש / נועם זיגדון
המצרכים לתפוח סוכריה הכי טעים שיש:
- 12-14 תפוחים גרנט סמייט
- 3 כוסות סוכר
- 1 כוס מים
- ½ כוס גלוקוזה
- 3-4 טיפות צבע גל אדום
- שיפודי במבוק עבים
- מד חום לאפיה - חשוב
אופן ההכנה לתפוח סוכריה הכי טעים שיש:
- בסיר מכניסים את הסוכר, המים והגלוקוז ומביאים לרתיחה עד לטמפרטורה של 150°
- מסירים מהגז ומוסיפים את צבע המאכל
- ממתינים במשך כ 3 דקות עד שלא יהיו בועות
- שוטפים הייטב את התפוחים ומנגבים אותם
- משפדים כל תפוח בשיפוד עבה וטובלים את התפוחים בסירופ האדום
- אופן ציפוי התפוחים. קרדיט: נועם זיגדון.
- מניחים על משטח סיליקון או נייר אפיה משומן
- במידה והסירופ התקשה מחממים שוב במשך 3-5 דקות על הגז
- ממתינים לקירור ולהתקשות ומתענגים על הטעם.
בהצלחה רבה ובתאבון