מבזקים +
תל אביב 24°c
באר שבע 21°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 24°c
בני ברק 27°c
אשדוד 24°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 24°c
באר שבע 21°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 24°c
בני ברק 27°c
אשדוד 24°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לתפוח סוכריה הכי טעים שיש

מתכון נהדר לסוכריות תפוחים נפלאות וקלות להכנה, מתאימות כקינוח לילדים או לכל מי שאוהב תפוחים

מתכון לתפוח סוכריה הכי טעים שיש
תפוח בציפוי סוכריה צילום: נועם זיגדון

מתכון לתפוח סוכריה הכי טעים שיש / נועם זיגדון

המצרכים לתפוח סוכריה הכי טעים שיש:

  • 12-14 תפוחים גרנט סמייט
  • 3 כוסות סוכר
  • 1 כוס מים
  • ½ כוס גלוקוזה
  • 3-4 טיפות צבע גל אדום
  • שיפודי במבוק עבים
  • מד חום לאפיה - חשוב

אופן ההכנה לתפוח סוכריה הכי טעים שיש:

  1. בסיר מכניסים את הסוכר, המים והגלוקוז ומביאים לרתיחה עד לטמפרטורה של 150°
  2. מסירים מהגז ומוסיפים את צבע המאכל
  3. ממתינים במשך כ 3 דקות עד שלא יהיו בועות
  4. שוטפים הייטב את התפוחים ומנגבים אותם
  5. משפדים כל תפוח בשיפוד עבה וטובלים את התפוחים בסירופ האדום
  6. אופן ציפוי התפוחים. קרדיט: נועם זיגדון.
  7. מניחים על משטח סיליקון או נייר אפיה משומן
  8. במידה והסירופ התקשה מחממים שוב במשך 3-5 דקות על הגז
  9. ממתינים לקירור ולהתקשות ומתענגים על הטעם.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art