עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לעוגיות אצבעות קוקוס מוצלחות
מחפשים מתכון לעוגיות מוצלחות ומהירות? קבלו מתכון נהדר לאצבעות קוקוס רכות ומוצלחות שיעניקו לכם טעם של עוד
מתכון לעוגיות אצבעות קוקוס / נועם זיגדון
המצרכים לעוגיות אצבעות קוקוס:
כוס מדידה חד פעמית חמה
לבצק:
- ½ + 4 כוסות קמח
- 1 אבקת אפיה
- ¼ כוס סוכר
- 200 גר' מחמאה רכה
- 1 ביצה L
- 1/2 כפית תמצית וניל
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 כוס מים
לסירופ:
- 2 כוסות מים
- 1 כוס סוכר
- מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה לעוגיות אצבעות קוקוס:
- מכניסים את כל מצרכי הבצק לקערה ולשים הייטב עד לקבלת בצק אחיד
- יוצרים מהבצק אצבעות דקות ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 170° ואופים במשך כ-20 דקות עד להזהבה
הכנת הסירופ:
- בסיר מכניסים את כל מצרכי הסירופ ומבשלים במשך כ20 דקות
- מוציאים את הסירופ מהאש, טובלים את העוגיות בסירופ ולאח"מ בקוקוס
- שומרים בקופסא אטומה ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון