עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לסושי שניצל במילוי פטריות ואגוזי לוז
מחפשים רעיון לתוספת נהדרת למנה עיקרית בסעודת השבת? קבלו מתכון מוצלח וקל להכנה לסושי שניצל במילוי פטריות ואגוזי לוז גרוסים יחד עם צנוברים, בצל קצוץ ותבלינים תקבלו מנה בשרית הולמת ויוקרתית
מתכון לסושי שניצל במילוי פטריות ואגוזי לוז / הדסה בן מוחה
המצרכים לסושי שניצל במילוי פטריות ואגוזי לוז:
- חזה עוף פרוס לשניצלים דקיקים
- 1 בצל קטן קצוץ
- 6 פטריות טריות
- 1/3 כוס צנוברים
- 1/4 כוס אגוז לוז גרוסים
- מלח
- מעט פלפל שחור
- 2 כפות סילאן
לציפוי:
- 1 ביצה טרופה
- פירורים לחם ושומשום
אופן ההכנה לסושי שניצל במילוי פטריות ואגוזי לוז:
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים קלות את הצנוברים.
- מוציאים את הצנוברים מהמחבת ומכניסים פנימה את הבצל הקצוץ מטגנים אותו עד להשחמה ומוסיפים את הפטריות, מבשלים תוך הקפצה תמידית עד להשחמה.
- מוסיפים פנימה גם את הצנוברים, אגוזי לוז והתבלינים. ומערבבים הייטב לאיחוד, מחבים את האש ומצננים היטב.
- מניחים חזה עוף פרוס דק על משטח העבודה ועליו מניחים ממלית הפטריות והאגוזים, מגלגלים את חזה העוף בעדינות וטובלים אותו בביצה טרופה
- לאח"מ טובלים בפירורי לחם עם שומשום ומטגנים עד להזהבה נאה מכל הכיוונים
- פורסים את הרול כמו סושי ומגישים בזילוף טחינה.
בהצלחה רבה ובתאבון