עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לעוגת קרמבו כשרה לפסח
מתכון נהדר וכשר לפסח של עוגת קרמבו מוצלחת, טעימה ומפנקת, מלאה בשוקולד ומעניקה לכם רגעים נפלאים
מתכון לעוגת קרמבו כשרה לפסח / מירב מלכה
המצרכים לעוגת קרמבו כשרה לפסח:
לשכבת הבסיס:
- 6 ביצים מופרדות
- 6 כפות סוכר
- 4 כפות פודינג שוקולד
- 2 כפות קקאו
לקרם:
- 2 שמנת מתוקה
- 1 כף של סוכר
- 1 כוס חלב
- 1 חב' פודינג וניל (כ3 כפות גדושות)
לגנאש:
- 1/2 מיכל שמנת מתוקה
- 100 גרם שוקולד מריר
- 50 גרם שוקולד חלב
אופן ההכנה לעוגת קרמבו כשרה לפסח:
הכנת הבסיס:
- בקערה, מקציפים את החלבונים לקצף תפוח ומוסיפים בהדרגה תוך הקצפה מהירה את הסוכר עד לקבלת קצב רך.
- בקערה נפרדת מערבבים הייטב את החלבונים ומוסיפים אותם תוך הקצפה איטית לקצף, מוסיפים גם את הפודינג הקקאו ומקציפים באיטיות עד לאיחוד ולקבלת בלילה אחידה
- מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת עם מעט קקאו על השמן, משטחים הייטב ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים כ 30-35 דקות או עד שקיסם יוצא יבש
- מוציאים מהתנור ומצננים הייטב.
הכנת הקרם:
- בקערה מקציפים את השמנת מתוקה ומוסיפים בהדרגה את החלב והפודינג וניל ומקציפים לקרם חלק ויציב.
- משטחים את הקרם על שכבת הבסיס ומכניסים את העוגה למקרר
הכנת הגנאש:
- בסיר, מכניסים את השמנת המתוקה והשוקולד ומבשלים עד להמסה מוחלטת של השוקולד. מערבבים הייטב לאיחוד ומורידים מהאש
- מצננים מעט את השוקולד ושופכים מעל העוגה הקרה.
- מכניסים לקירור עד להגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון