עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לעוגת קפה בציפוי קרם טעים במיוחד
עוגה גבוהה במיוחד וטעימה, קלה להכנה ומהירה בציפוי של קרם קפה מוצלח וחלקלק, מתאימה להגשה כקינוח לאחר כל ארוחה בשרית, עוגה מרשימה במיוחד שתוסיף הרבה יוקרה לשולחן שלכם
מתכון לעוגת קפה בציפוי קרם טעים במיוחד
זמן ההכנה: 25 דקות. זמן אפיה: 60 דקות.
המצרכים לעוגת קפה בציפוי קרם טעים במיוחד:
לעוגה:
- 8 ביצים
- 2 כוסות סוכר
- 1.5 כוסות קמח תפו"א
- 1 + 1/3 כפיות נס קפה
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 כוס יין / מיץ ענבים
לציפוי קרם הקפה:
- 1.5 כפות שמן
- 1 כוס אבקת סוכר
- 1 סוכר וניל
- 1.5 כפיות נס קפה
- 2 כפות מים חמים
אופן ההכנה לעוגת קפה בציפוי קרם טעים במיוחד:
הכנת העוגה:
- הפרידו את הביצים.
- את החלבונים הקציפו עד לקבלת קצף לבן, הוסיפו בהדרגה את הסוכר והמשיכו להקציף עד לקבלת קצף יציב.
- בקערה נוספת הכניסו את החלמונים עם יתר המצרכים מלבד קמח תפוחי האדמה וערבבו היטב
- העבירו את מהירות המיקסר למינימום והוסיפו את תערובת החלמונים בהדרגה, הקציפו עד לאיחוד והוסיפו את קמח תפוחי האדמה באיטיות תוך כדי הקצפה מתמדת ואיטית עד לקבלת תערובת אחידה וללא גושים.
- שפכו לתבנית אפייה בינונית והכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 60 דקות עד להשחמה.
הכנת קרם הקפה:
- בסיר הכניסו את כל המצרכים וערבבו היטב עד להמסה מלאה.
- שפכו את קרם הקפה על העוגה והכניסו לקירור עד להגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון