עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לחיתוכיות מרנג כשרות לפסח
חיתוכיות מרנג על בסיס פריך בשילוב של שוקולד מריר מעניקות לכם קינוח חגיגי ומיוחד שמתאים לכל סעודת שבת או חג
מתכון לחיתוכיות מרנג כשרות לפסח / אפרת ושדי
המצרכים לחיתוכיות מרנג כשרות לפסח:
- 160 גר' קמח שקדים (שקדים מולבנים טחונים)
- 50 גר קורנפלור
- 1/4 כוס סוכר
- 100 גר נוטרינה / מרגרינה כשרה לפסח
- 1 חלמון ביצה
לשכבת השוקולד:
- 150 גרם שוקולד מריר קצוץ
למרנג:
- 2 חלבונים
- 1/2 כוס סוכר
אופן ההכנה לחיתוכיות מרנג כשרות לפסח:
- בקערת המיקסר מערבבים את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק אחיד
- משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לאפיה במשך 10-15 דקות עד לקבלת גוון זהוב
- מוציאים מהתנור ומניחים להצטננות
- משאירים את התנור דולק ובינתיים מכינים את המרנג
- בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את סוכר
- ממשיכים להקציף עד לקבלת מרנג יציב ומבריק.
הרכבת העוגה:
- מפזרים את השוקולד מעל הבצק האפוי ומניחים את המרנג בזהירות מעל השוקולד ומשטחים הייטב
- מכניסים חזרה לתנור ל10 דקות נוספות.
- מצננים מעט ואוכלים בהנאה
בהצלחה רבה ובתאבון