עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
כשר לפסח: מתכון לבלינצ'ס במילוי בשר
תוספת נהדרת לכל ארוחה בשרית ומוצלחת, בלינצ'ס במתכון פסחי במילוי של תערובת בשר טחון ותבלינים, אם תרצו לשדרג תוכלו להוסיף לו רוטב פטריות ולזלף מלמעלה ותקבלו מנת פתיחה נפלאה לסעודה
מתכון לבלינצ'ס במילוי בשר כשר לפסח
זמן ההכנה: 30 דקות.
המצרכים לבלינצ'ס במילוי בשר כשר לפסח:
- 6 ביצים
- 3 כפות קמח תפו"א
- 1/2 כוס מים
- 1/4 כפית מלח
- 3 כפות שמן
למילוי:
- בשר טחון
- 1/2 בצל קצוץ
- ניתן להוסיף, קישואים, גזר, תפו"א מגורדים
- מלח
- פלפל שחור
- פפריקה
אופן ההכנה לבלינצ'ס במילוי בשר כשר לפסח:
- בקערה ערבבו היטב את כל המצרכים עד לקבלת בלילה אחידה.
- חממו מחבת עם מעט שמן ובעזרת מצקת צקו מעט מהבלילה. טגנו משני הכיוונים עד להזהבה.
הכנת המילוי:
- חממו מחבת עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה.
- הוסיפו את הבשר הטחון והתבלינים לפי טעמכם, אם בחרתם להוסיף ירק מגורד הוסיפו אותו כעת ובשלו תוך כדי ערבוב תמידי במשך 25 דקות עד לבישול מלא.
- הורידו מהאש וצננו מעט.
- מלאו את הבלינצ'ס בתערובת הבשר וגלגלו.
- ניתן להכין רוטב פטריות ולהגיש בזילוף מלמעלה.
בהצלחה רבה ובתאבון
חג שמח וכשר