עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לממתק שקדים קוקוס ופיסטוק כשר לפסח וללא אפייה
מתכון נהדר וכשר לפסח לממתק חלבי וחגיגי שהילדים יעופו עליו וגם אתם, מתכון קל ומהיר הכנה וללא צורך באפייה
מתכון לממתק שקדים קוקוס ופיסטוק כשר לפסח וללא אפייה / שולמית שחר
המצרכים לממתק שקדים קוקוס ופיסטוק כשר לפסח וללא אפייה
מידות אוניברסליות
- 340 גרם חלב מרוכז
- 1/3 כוס מחית פיסטוק
- 1/3 כוס גבינת שמנת
- 300 גרם קוקוס
- 200 גרם אבקת שקדים
אופן ההכנה לממתק שקדים קוקוס ופיסטוק כשר לפסח וללא אפייה:
- מערבבים בקערה את החלב המרוכז עם מחית הפיסטוק וגבינת השמנת עד לאיחוד
- טוחנים במעבד מזון את הקוקוס כ3 דקות ומוסיפים אותו לקערה
- מוסיפים גם את אבקת השקדים ומערבבים הייטב עד לקבלת מסה אחידה
- ממלאים תבניות סיליקון ייעודיות במסה ודוחסים ומפלסים אותה הייטב (בהעדר תבניות סיליקון...מכינים כדורים קטנים)
- מכניסים להקפאה במשך מספר שעות ולאח"מ מחלצים מהתבניות.
- מקשטים בשוקולד מריר או כל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון