עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לעוגיות רעידת אדמה בוטנים כשרות לפסח
מתכון נהדר לעוגיות מוצלחות וטעימות כשרות לפסח, מתאימות כנשנוש מתוק לכל עת ובמיוחד כשמתחשק להתפנק עם כוס קפה
מתכון לעוגיות רעידת אדמה בוטנים כשרות לפסח / אתי זוהר
המצרכים לעוגיות רעידת אדמה בוטנים כשרות לפסח:
- 3 כוסות בוטנים קלויים טחונים
- 1 כוס סוכר רגיל
- 2+1/2 ביצים
- 1/4 כפית ממרח תמרים
- קמצוץ אבקת אפיה (פחות מרבע כפית)
- 1/2 כפית קינמון
- קמצוץ ציפורן (לא חייב)
- 1.5 עד 2 כפות קמח מצה
- אבקת סוכר
אופן ההכנה לעוגיות רעידת אדמה בוטנים כשרות לפסח:
- בקערה מכניסים את כל המצרכים מלבד אבקת הסוכר ומערבבים היטב עד לאיחוד (העיסה צריכה להיות מעט דביקה)
- מכניסים את העיסה למקפיא למשך כ 15 דקות
- בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים כל כדור באבקת סוכר
- מניחים כל כדור במנג'ט ומניחים על תבנית התנור
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים כ12 דקות או עד שרואים שהעוגיות מתפקעות, ממתינים דקה שתיים ומוציאים מיד
- לא להשאיר מעבר לזמן כי הן מתייבשות
- מוציאים מהתנות ומתענגים.
בהצלחה רבה ובתאבון