מבזקים +
תל אביב 28°c
באר שבע 25°c
חיפה 24°c
ירושלים 20°c
בית שמש 23°c
בני ברק 30°c
אשדוד 25°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 28°c
באר שבע 25°c
חיפה 24°c
ירושלים 20°c
בית שמש 23°c
בני ברק 30°c
אשדוד 25°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לקינוחי כוסות שוקולד ואוראו

קינוחי כוסות יוקרתיים שתוכלו להכין בקלי קלות ולתת יוקרה לסעודת השבת או החג, מתכון עם מעט מצרכים פשוטים ונגישים, המרכיבים יחד קינוח חגיגי פרווה

מתכון לקינוחי כוסות שוקולד ואוראו
קינוחי כוסות אוראו ושוקולד צילום: חני לוין

מתכון לקינוחי כוסות שוקולד ואוראו / חני לוין

המצרכים לקינוחי כוסות שוקולד ואוראו:

  • 1 מיכל קצפת צמחית (ניתן להמיר בשמנת מתוקה למי שרוצה חלבי)
  • 3 חב' שוקולד מריר
  • 2 כפות שמן
  • 1 קופסת עוגיות מיני אוראו

אופן ההכנה לקינוחי כוסות שוקולד ואוראו:

  1. ממיסים 1 חב' שוקולד מריר עם 1 כף שמן עד לקבלת שוקולד חלק
  2. בקערה נפרדת, מקציפים את הקצפת הצמחית עד לקבלת קצף תפוח ומוסיפים השוקולד המומס
  3. ממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת בצבע חום בהיר.
  4. מעבירים את הקצפת לשקית זילוף.

הרכבת הכוסות:

  1. לוקחים 1 חב' שוקולד מריר וממסיים עם 1 כף שמן עד לקבלת שוקולד חלק
  2. מעבירים את השוקולד לשקית זילוף ויוצרים חור קטנטן
  3. מזלפים על כוסות הקינוח כשהן עדיין ריקות בכדי ליצור קשקוש שוקולד.
  4. מעל קשקוש השוקולד שייצרנו מזלפים את קצפת השוקולד.

הכנת קישוטי שוקולד:

  1. מכניסים 1 חב' שוקולד מריר שבור לקוביות בתוך שקית זילוף, קושרים הייטב ומניחים בתוך מים רותחים, כך השוקולד נמס טוב.
  2. לאחר שהשוקולד נמס, מזלפים צורות רצויות, (בתמונה יצרנו סתם קשקוש) ע"ג תבנית המרופדת בנייר אפייה.
  3. מכניסים להקפאה למשך הלילה בכדי שהשוקולד התקשה הייטב.
  4. לאחר לילה מוציאים את הקישוטים.
  5. בזמן ההגשה: מניחים את עוגיות האוראו ע"ג כוסות הקינוח ומאחוריהן מניחים את קשקוש השוקולד ומגישים.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art