עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לעוגת קרמשניט מוצלחת וטעימה
אוהבים עוגות יוקרתיות וקלות להכנה? אין כמו להכין עוגת קרמשניט מרשימה ומלאת יופי, עוגה המתאימה במיוחד לאורחים, מעוטרת באבקת סוכר, פירות יער ותותים קפואים
מתכון לעוגת קרמשניט מוצלחת וטעימה
המצרכים לעוגת קרמשניט מוצלחת וטעימה:
- 1 חב' בצק עלים חמאה (או צרפתי)
- 1 כוס חלב
- 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
- 1 חב' פודינג בטעם וניל (80 גרם)
- אבקת סוכר
- פירות יער ותותים קפואים
אופן ההכנה לעוגת קרמשניט מוצלחת וטעימה:
- חותכים את בצק העלים לשלוש חלקים
- מניחים כל בצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה ובעזרת מזלג יוצרים חורים על הבצק בכדי שלא יתנפח באפייה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים עד להזהבה קלה.
- בקערה, מכניסים את השמנת המתוקה, החלב והפודינג ומקציפים היטב עד לקבלת קצף יציב.
- מצננים הייטב את מלבני הבצק האפויים ומזלפים עיגולים בצורה מסודרת על הבצק הראשון, עליו מניחים שכבה נוספת של בצק עלים ומעליו מזלפים שוב מהקצפת,
- מעל מניחים את שכבת הבצק השלישית ומלמעלה מפזרים אבקת סוכר ומניחים את הפירות הקפואים.
- שומרים בקירור עד להגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון