עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לעוגת גבינה וקוקוס בחושה
לכל חובי עוגות הגבינה: קבלו מתכון לעוגת גבינה בחושה וקלה להכנה בציפוי קצפת אוורירית המעניקה לעוגה יוקרה וטעם משובח
מתכון לעוגת גבינה וקוקוס בחושה / נועם זיגדון
המצרכים לעוגת גבינה וקוקוס בחושה:
כוס מדידה חד פעמית חמה
תבנית 24-26
- 500 גרם גבינה לבנה
- 4 ביצים L שלמות
- 1 כוס סוכר
- ¾ כוס שמן
- 2 שקיות סוכר וניל
- ½ כוס קוקוס
- 1 כוס קמח
לציפוי קצפת:
- 2 שמנת מתוקה
- 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
- 2 כפות סוכר
אופן ההכנה לעוגת גבינה וקוקוס בחושה:
- מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף בהיר ותפוח
- מוסיפים את השמן בזילוף דק ומקציפים
- מפסיקים את פעולת המיקסר ומקפלים פנימה את הגבינה, הסוכר וניל והקוקוס ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הקמח עד להטמעה ומערבבים באיטיות עד לקבלת בלילה אחידה
- יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170°-180° ואופים במשך כ-40 דקות
הכנת הקצפת:
- מקציפים את כל מצרכי הקצפת עד לקבלת קצף יציב ומעבירים חלק לשקית זילוף
- לאחר שהעוגה התקררה מצפים בקצפת ומזלפים שושנים.
- מניחים סוכריות ושומרים בקירור
- ניתן להמיר את הקצפת באבקת סוכר
בהצלחה רבה ובתאבון