עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לעוגת גבינה נימוחה ומוצלחת
מתכון מוצלח המתאים לפסח ולכל ימות השנה, עוגת גבינה גבוהה ונימוחה שפשוט לא תפסיקו להכין אותה, תוכלו לצפות אותה בכל מה שאתם אוהבים ולשדרג אותה כרצונכם
מתכון לעוגת גבינה נימוחה ומוצלחת / מלי כהן
המצרכים לעוגת גבינה נימוחה ומוצלחת:
- 6 ביצים L
- 1 כוס סוכר
- 1 חבילה פודינג וניל
- 4 כפות קורנפלור
- 3 גבינה לבנה 9%, (750 גרם) מסוננים
- 1 שמנת חמוצה, (200 גרם) מסוננת.
אופן ההכנה לעוגת גבינה נימוחה ומוצלחת:
- מוציאים את הביצים, הגבינות ושמנת חמוצה כחצי שעה לפני ההכנה.
- מניחים תבנית עם מים רותחים על תחתית התנור. ומפעילים את התנור לחום של 180 מעלות. ומשמנים היטב סיר ג'חנון 22.
- מפרידים את הביצים.
- בקערה, מערבבים בעזרת מטרפה ידנית את החלמונים עם מחצית מהסוכר.
- מוסיפים את הגבינות אחת אחרי השנייה ומערבבים אחרי כל הוספה.
- מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים הייטב
- מוסיפים פודינג וניל ומערבבים, לאח"מ מוסיפים גם את הקורנפלור ומערבבים הייטב
- מקציפים את החלבונים במשך כדקה ולאח"מ מוסיפים פנימה בהדרגה את הסוכר תוך כדי הקצפה עד לקבלת קצף יציב.
- מעבירים את הקצף לקערת הגבינות ומערבבים בתנועות קיפול עד שהקצף ייבלע בתערובת, חשוב להשתדל שלא לשבור את הקצף.
- מעבירים לסיר המשומן ומשטחים הייטב.
- מכניסים לתנור ואופים את העוגה באותה הטמפרטורה עד להזהבה.
- מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתנור כבוי למשך מספר שעות (כשעתיים)
- מצננים ומכניסים למקרר. לאחר שהעוגה קרה מניחים צלחת על הסיר והופכים בכדי שהעוגה תצא מהסיר, מוציאים את הסיר ומצפים בכל מה שאוהבים.
בהצלחה רבה ובתאבון