עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לקוביות בשר עם גרגירי חומוס ברוטב פיקנטי
ארוחת צהרים טעימה עם קוביות בשר וגרגירי חומוס המתבשלים ברוטב אדום פיקנטי ומעניקים לכם מנה בשרית מוצלחת
מתכון לקוביות בשר עם גרגירי חומוס ברוטב פיקנטי / אתי זוהר
המצרכים לקוביות בשר עם גרגירי חומוס ברוטב פיקנטי:
- קילו וחצי בשר כתף מס' 5
- 2 כפות שמן
- 8 שיני שום פרוסות
- 1 גמבה חתוכה לרצועות
- 1.5 כפות פפריקה
- 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/2 כפית כמון
- קמצוץ צ'ילי גרוס שטה
- 1 כפית מרק עוף
- 1 כפית סוכר / סילאן
- 2 כפות גדושות רסק עגבניות
- 1 עד 2 כוסות מים
- 1 קופסת שימורים חומוס גרגירים מסוננת ממים
אופן ההכנה לקוביות בשר עם גרגירי חומוס ברוטב פיקנטי:
- מבשלים את הבשר במים במשך 3 שעות ומכניסים למקרר למשך הלילה.
- חותכים את הבשר לקוביות ומניחים בצד.
- מחממים סיר רחב עם השמן ומטגנים את השום והגמבה עד להשחמה,
- מוסיפים את יתר המצרכים מלבד החומוס והבשר ומערבבים היטב עד לקבלת רוטב אחיד
- טועמים ומתקנים תיבול, מוסיפים פנימה את קוביות הבשר וגרגירי החומוס ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש ומכסים את הסיר, מבשלים במשך כ 30 דקות ומערבבים מידי פעם.
- מגישים לצד אורז לבן.
בהצלחה רבה ובתאבון