עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לעוגת כדורי שוקולד בלגי בשכבות
עוגה קלה, טעימה ומרשימה מורכבת משלוש שכבות כאשר שכבת הבסיס עשויה מתערובת של כדורי שוקולד מוצלחת ומעליה קרם גבינה ושמנת בטעם שוקולד בלגי ומצופה בגנאש עשיר וטעים במיוחד
מתכון לעוגת כדורי שוקולד בלגי בשכבות / אתי זוהר
המצרכים לעוגת כדורי שוקולד בלגי בשכבות:
לשכבת הבסיס:
- 200 גרם שוקולד מריר / חלבי
- 250 מיל שמנת מתוקה / צימחית
- כ 250- 300 גרם ביסקוויטים שבורים לחתיכות גסות
- 1 כף קוקוס קלוי / רגיל (אופציונלי)
לשכבה השניה:
- 1 מיכל שמנת מתוקה / צימחית של 250 מיל
- 2 כפות פודינג שוקולד בלגי
- 1 מיכל גבינה לבנה 250 מיל
- 2 כפות סוכר
לציפוי גנאש שוקולד עשיר:
- 100 גרם שוקולד מריר
- 125 מ"ל שמנת מתוקה / צימחית
אופן ההכנה לעוגת כדורי שוקולד בלגי בשכבות:
הכנת שכבת הבסיס:
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד והשמנת המתוקה ומערבבים היטב
- מוסיפים את הביסקוויטים השבורים וכף קוקוס קלוי ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה
- העיסה צריכה להיות רכה ולא קשה מידיי.
- משטחים את העיסה בתוך תבנית עגולה 22 או בתבניות מפנאס אישיות
- מכניסים להקפאה במשך כחצי שעה להתייצבות.
הכנת השכבה השניה:
- מקציפים את השמנת המתוקה עם 2 כפות פודינג שוקולד בלגי ו 2 כפות סוכר ומוסיפים בתנועות עטיפה את הגבינה
- מורחים את שכבת הקרם שנוצר מעל שכבת הבסיס ומקפיאים במשך שעה
הכנת ציפוי גנאש שוקולד עשיר:
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר והשמנת המתוקה
- מקררים לטמפרטורת החדר ויוצקים את הגנאש מעל שכבת הקצפת ומקשטים בקליק.
בהצלחה רבה ובתאבון