עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לעוגת ביסקוויטים עם שמנת ותותים
מחפשים רעיון חדש לעוגה שלא תצטרכו לחתוך? קבלו מתכון לעוגות ביסקוויטים אישיות ומדהימות שתקצרו עליהן המון מחמאות, משולשי ביסקוויטים ממולאים בקרם שמנת ותותים
מתכון לעוגת ביסקוויטים עם שמנת ותותים / נועם זיגדון
המצרכים לעוגת ביסקוויטים עם שמנת ותותים:
- 45 ביסקוויט פתי בר
- 1 שמנת מתוקה (250 מ"ל)
- 1 גבינה לבנה (250 גרם)
- 1 שמנת חמוצה
- 3/4 כוס סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
- 1 סלסלת תותים (רצוי קטנים)
אופן ההכנה לעוגת ביסקוויטים עם שמנת ותותים:
- בקערה מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים את הסוכר בהדרגה, מוסיפים גם את השמנת החמוצה, הגבינה, תמצית הוניל ואינסטנט פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם אחיד
- מכניסים את הקרם לשקית זילוף
- על משטח העבודה מסדרים 3 פתי בר בשורה ישרה מזלפים פסים במרכז השורה לאורך כל הביסקוויטים
- מניחים במרכז תות ומקפלים למשולש, (לוקחים ביסקויט מצד ימין ומצד שמאל ומרימים קלפי מעלה, כך נוצר משולש ביסקוויטים מלא בקרם ותות)
- מניחים את משולש הביסקוויטים במגש על הצד כך שכל הביסקוויטים יעמדו והקרם יראה מלמעלה.
- ממלאים בכל משולש מקצפת שנשארה ומניחים פרוסות תותים מעל כל משולש, מקשטים בעלי נענע ושומרים בקירור עד להגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון