עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לתפוחי אדמה בפריזיאן
תוספת קלה הכנה ותמיד מתקבלת טוב בכל סעודה, חצאי מיני תפוחי אדמה צלויים בתנור בתיבול מושלם ומלא טעם
מתכון לתפוחי אדמה בפריזיאן / אפרת ושדי
המצרכים לתפוחי אדמה בפריזיאן:
- תפו"א קטנים
- שמן
- שיניי שום שלמות (כמה שאוהבים)
- 1 כפית שום כתוש
- רוזמרין טרי
- טימין יבש
- מעט מלח
- מעט פלפל גרוס
אופן ההכנה לתפוחי אדמה בפריזיאן:
- שוטפים את התפוחי אדמה הקטנים עם הקליפה וחוצים לשניים,
- מעבירים לקערה ושופכים לתוכה את השמן ויתר התיבול ומעסים היטב,
- מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200° ואופים במשך 40 דקות או עד להתרכבות
- לקראת סיום האפייה מעלים לחום 250° עד להשחמה יפה של תפוחי האדמה.
- מגישים כתוספת בכל סעודה
בהצלחה רבה ובתאבון