מבזקים +
תל אביב 28°c
באר שבע 25°c
חיפה 22°c
ירושלים 21°c
בית שמש 23°c
בני ברק 27°c
אשדוד 28°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 28°c
באר שבע 25°c
חיפה 22°c
ירושלים 21°c
בית שמש 23°c
בני ברק 27°c
אשדוד 28°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לתפוחי אדמה בפריזיאן

תוספת קלה הכנה ותמיד מתקבלת טוב בכל סעודה, חצאי מיני תפוחי אדמה צלויים בתנור בתיבול מושלם ומלא טעם

מתכון לתפוחי אדמה בפריזיאן
תפוחי אדמה פיריזאן צילום: אפרת ושדי

מתכון לתפוחי אדמה בפריזיאן / אפרת ושדי

המצרכים לתפוחי אדמה בפריזיאן:

  • תפו"א קטנים
  • שמן
  • שיניי שום שלמות (כמה שאוהבים)
  • 1 כפית שום כתוש
  • רוזמרין טרי
  • טימין יבש
  • מעט מלח
  • מעט פלפל גרוס

אופן ההכנה לתפוחי אדמה בפריזיאן:

  1. שוטפים את התפוחי אדמה הקטנים עם הקליפה וחוצים לשניים,
  2. מעבירים לקערה ושופכים לתוכה את השמן ויתר התיבול ומעסים היטב,
  3. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200° ואופים במשך 40 דקות או עד להתרכבות
  4. לקראת סיום האפייה מעלים לחום 250° עד להשחמה יפה של תפוחי האדמה.
  5. מגישים כתוספת בכל סעודה

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art