מבזקים +
תל אביב 28°c
באר שבע 25°c
חיפה 24°c
ירושלים 20°c
בית שמש 23°c
בני ברק 30°c
אשדוד 25°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 28°c
באר שבע 25°c
חיפה 24°c
ירושלים 20°c
בית שמש 23°c
בני ברק 30°c
אשדוד 25°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לעוגת שכבות נס קפה ושוקולד בציפוי בוטנים קצוצים

עוגה נהדרת וקלה להכנה, מתכון לעוגת שכבות של בצק פריך ושוקולד עם נס קפה, מצופה בשוקולד ובוטנים קצוצים ויוצרת לכם קינוח פרווה הולם וטעים

מתכון לעוגת שכבות נס קפה ושוקולד בציפוי בוטנים קצוצים
עוגת שכבות נס קפה ושוקולד בציפוי בוטנים קצוצים צילום: נועם זיגדון

מתכון לעוגת שכבות נס קפה ושוקולד בציפוי בוטנים קצוצים / נועם זיגדון

המצרכים לעוגת שכבות נס קפה ושוקולד בציפוי בוטנים קצוצים:

כוס מדידה חד פעמית חמה

מתאים לתבנית בנונית

לבצק:

  • ½+2 כוסות קמח
  • ½ כוס סוכר
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 ביצה L
  • 1 כפית תמצית וניל

למלית - שכבת הנס קפה:

  • ½ כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • 3/4 כוס קמח
  • 2 ביצים L
  • 1 כוס שוקולד צ׳יפס
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3 כפות נס קפה

לציפוי:

  • 100 גר׳ שוקולד מריר/חלב
  • 2 כפות שמן
  • אגוזים / בוטנים קצוצים

אופן ההכנה לעוגת שכבות נס קפה ושוקולד בציפוי בוטנים קצוצים:

הכנת הבצק:

  1. בקערה מערבבים היטב את כל מצרכי הבצק ומשטחים בתבנית בנונית (הבצק מעט מתפורר יש להדק הייטב)

הכנת שכבת נס קפה:

  1. בקערה נפרדת מערבבים היטב את כל מצרכי המלית ומשטחים מעל הבצק
  2. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים במשך כ 25 דקות

הכנת הציפוי:

  1. ממיסים 100 גר׳ שוקולד מריר/חלב עם 2 כפות שמן ומורחים מעל העוגה
  2. מפזרים מעל אגוזים / בוטנים קצוצים והעוגה מוכנה.

בהצלחה רבה ובתאבון

 

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art