מבזקים +
תל אביב 28°c
באר שבע 25°c
חיפה 24°c
ירושלים 20°c
בית שמש 23°c
בני ברק 30°c
אשדוד 25°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 28°c
באר שבע 25°c
חיפה 24°c
ירושלים 20°c
בית שמש 23°c
בני ברק 30°c
אשדוד 25°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לפסטה פטוצ'יני עם פטריות ברוטב אסיאתי

מחפשים מתכון מהיר לארוחת צהריים טעימה ומפנקת? קבלו מתכון לפסטה פטוצ'יני עם פטריות ובצל ירוק המוקפצים ברוטב אסיאתי מושלם

מתכון לפסטה פטוצ'יני עם פטריות ברוטב אסיאתי
פסטה פטוצ'יני ברוטב אסיאתי צילום: freepik

מתכון לפסטה פטוצ'יני עם פטריות ברוטב אסיאתי

המצרכים לפסטה פטוצ'יני עם פטריות ברוטב אסיאתי:

  • 1 בצל קצוץ
  • 1 קופסת פטריות חתוכות
  • 2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
  • רוטב טריאקי
  • רוטב סויה
  • מעט מלח
  • מעט פלפל שחור
  • כחצי חב' פסטה פטוצ'יני (ניתן להוסיף)

אופן ההכנה לפסטה פטוצ'יני עם פטריות ברוטב אסיאתי:

  1. מבשלים את הפטוצ'יני לפי הוראות היצרן ומסננים ממים.
  2. מחממים מחבת רחבה עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
  3. מוסיפים את הפטריות, הבצל הירוק, רוטב טריאקי, רוטב סויה ופלפל שחור ומקפיצים היטב
  4. מוסיפים את הפטוצ'יני ומערבבים לאיחוד, מקפיצים עוד כחמש דקות ומוציאים מהאש.
  5. בהגשה מפזרים מעט בצל ירוק מלמעלה ומתענגים.
  6. ניתן לשדרג את המנה ולהוסיף במהלך ההקפצה כבדי עוף צלויים

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art