מבזקים +
תל אביב 15°c
באר שבע 12°c
חיפה 14°c
ירושלים 8°c
בית שמש 11°c
בני ברק 33°c
אשדוד 15°c
כ"ד חשון התשפ"ה | 25.11.2024
תל אביב 15°c
באר שבע 12°c
חיפה 14°c
ירושלים 8°c
בית שמש 11°c
בני ברק 33°c
אשדוד 15°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לשומשומיות מוצלחות וטעימות

מתכון לנשנוש טעים ובריא, קל להכנה ומהיר של שומשומיות מוצלחות וטעימת שפשוט לא תפסיקו לאכול אותן

מתכון לשומשומיות מוצלחות וטעימות
שומשומיות צילום: עליזה עליון

מתכון לשומשומיות מוצלחות וטעימות / עליזה עליון

המצרכים לשומשומיות מוצלחות וטעימות:

כמות: 35 יחידות

  • 2 כוסות סומסום
  • 2 חלבונים
  • קורט מלח
  • 4 כפות סוכר (אפשר סוכר חום בהיר)
  • 2 כפות דבש

אופן ההכנה לשומשומיות מוצלחות וטעימות:

  1. בקערה מערבבים הייטב כל המצרכים עד שנוצרת עיסה דלילה (שלא יישארו גושי סוכר)
  2. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומורחים מעט מאוד שמן (שלא ידבק)
  3. ממלאים חצי כף מהתערובת ומניחים על הנייר אפיה במרווחים
  4. בעזרת גב הכפית מעצבים צורת עיגול דק
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש על 175 מעלות ואופים כ10 עד 12 דקות או עד להזהבה יפה
  6. אין לגעת בעוגיות עד לצינון מוחלט (אחרת הן יתפרקו)

טיפ: ניתן למרוח את כל התערובת על מגש ולהדק דק דק ולאח"מ להכניס לאפייה ובסיום לחתוך לריבועים.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art