השר זאב אלקין ב׳רדיו 103׳ על ההתקדמות בהסדרה בלבנון: ״אנחנו קרובים בצורה אמיתית אבל זה עוד לא נגמר. ברגעים האחרונים של מו״מ אתה צריך לנהל בנחישות ולא לוותר על מה שחשוב לך״.
מתכון לעוגיות חמאה נימוחות בציפוי לוטוס ופיסטוקים גרוסים
מחפשים מתכון לעוגיות נימוחות וטעימות? קבלו עוגיות חמאה במתכון מנצח, מצופות בלוטוס ובשברי פיסטוקים גרוסים, עוגיות נימוחות וטעימות שמתאימות במיוחד כשמתחשק לכם להתפנק
מתכון לעוגיות חמאה נימוחות בציפוי לוטוס ופיסטוקים גרוסים / אתי זוהר
המצרכים לעוגיות חמאה נימוחות בציפוי לוטוס ופיסטוקים גרוסים:
כוס מדידה: ח"פ לשתייה חמה
לבצק:
- 3/4 + 2 כוסות קמח (כמעט 3 כוסות קמח)
- 200 גרם חמאה רכה
- 1 כוס קורנפלור
- 1 כוס אבקת סוכר
- 1 שקית אבקת אפיה
- 2 כפות פודינג וניל
- 3 חלמונים L
לציפוי:
- ממרח לוטוס / שוקולד מומס
- פיסטוקים גרוסים / ברס אגוזים
אופן הכנה לעוגיות חמאה נימוחות בציפוי לוטוס ופיסטוקים גרוסים:
- בקערה מכניסים את כל מצרכי הבצק כאשר את הקמח מכניסים בהדרגה ולשים עד לקבלת בצק נוח לעבודה
- מרדדים את הבצק למלבן גדול ובעזרת קורצן כוכב קורצים צורות .
- מניחים את הכוכבים על נייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 175 מעלות, אופים במשך כ 14 דקות עד להזהבה קלה ביותר
- מזלפים על כל כוכב שוקולד מומס או ממרח לוטוס מומס מעט
- מעטרים בפיסטוק קלוי קצוץ / ברס אגוזים או כל מה שאוהבים
- מכניסים להקפאה במשך חצי שעה עד להתייצבות
- מוציאים ומתענגים
בהצלחה רבה ‼️