סגנו של נסראללה, נעים קאסם, צפוי לנאום היום בפעם השלישית מאז חיסול נסראללה.
מתכון לשניצל במילוי ירקות ובציפוי קריספי
נהדר לארוחת צהריים: קבלו מתכון לשניצלים ממולאים בתערובת ירקות עשירה ומשובחת, מצופים בפירורי לחם ונותנים לכם שלמות לארוחה בשרית מפנקת
מתכון לשניצל במילוי ירקות ובציפוי קריספי / אתי זוהר
המצרכים לשניצל במילוי ירקות ובציפוי קריספי:
- 6 חתיכות שניצל פרוס דק
לירקות:
- 1 כוס רצועות דקות גזר
- 1 בצל גדול חתוך לרצועות
- 1 כוס פטריות קצוצות
- מלח
- פלפל שחור
- תבלין שווארמה
לציפוי:
- ביצה טרופה
- פירורי לחם
אופן ההכנה לשניצל במילוי ירקות ובציפוי קריספי:
- מטגנים את רצועות הבצל עד להשחמה ומוסיפים את הפטריות ורצועות הגזר,
- מקפיצים מספר דקות ומוסיפים מעט מלח, פלפל שחור ותבלין שווארמה
- מערבבים היטב ומכבים את האש
- מצננים היטב את תערובת הירקות
- לוקחים חזה עוף פרוס דק, מניחים מתערובת המלוי בקצה ומגלגלים לגליל
- אופן מילוי השניצלים. קרדיט: אתי זוהר
- מצפים את הרולים בביצה ואחר כך בפירורי לחם ושומשום
- מרססים על כל שניצל תרסיס שמן ומכניסים לנינגה לתוכנית אייר פארי ל12 דקות או עד הזהבה.
- הופכים לצד השני לעוד 5 דקות ומוציאים.
- ניתן גם לטגן בשמן עמוק
בהצלחה רבה ובתאבון.