השר זאב אלקין ב׳רדיו 103׳ על ההתקדמות בהסדרה בלבנון: ״אנחנו קרובים בצורה אמיתית אבל זה עוד לא נגמר. ברגעים האחרונים של מו״מ אתה צריך לנהל בנחישות ולא לוותר על מה שחשוב לך״.
מתכון לשניצל במילוי ירקות ובציפוי קריספי
נהדר לארוחת צהריים: קבלו מתכון לשניצלים ממולאים בתערובת ירקות עשירה ומשובחת, מצופים בפירורי לחם ונותנים לכם שלמות לארוחה בשרית מפנקת
מתכון לשניצל במילוי ירקות ובציפוי קריספי / אתי זוהר
המצרכים לשניצל במילוי ירקות ובציפוי קריספי:
- 6 חתיכות שניצל פרוס דק
לירקות:
- 1 כוס רצועות דקות גזר
- 1 בצל גדול חתוך לרצועות
- 1 כוס פטריות קצוצות
- מלח
- פלפל שחור
- תבלין שווארמה
לציפוי:
- ביצה טרופה
- פירורי לחם
אופן ההכנה לשניצל במילוי ירקות ובציפוי קריספי:
- מטגנים את רצועות הבצל עד להשחמה ומוסיפים את הפטריות ורצועות הגזר,
- מקפיצים מספר דקות ומוסיפים מעט מלח, פלפל שחור ותבלין שווארמה
- מערבבים היטב ומכבים את האש
- מצננים היטב את תערובת הירקות
- לוקחים חזה עוף פרוס דק, מניחים מתערובת המלוי בקצה ומגלגלים לגליל
- אופן מילוי השניצלים. קרדיט: אתי זוהר
- מצפים את הרולים בביצה ואחר כך בפירורי לחם ושומשום
- מרססים על כל שניצל תרסיס שמן ומכניסים לנינגה לתוכנית אייר פארי ל12 דקות או עד הזהבה.
- הופכים לצד השני לעוד 5 דקות ומוציאים.
- ניתן גם לטגן בשמן עמוק
בהצלחה רבה ובתאבון.