מבזקים +
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 22°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 22°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

טעים ומיוחד: מתכון לפאי גבינות משובח

מתכון נהדר לפאי גבינות קל וטעים במיוחד, מאפה שתוכלו לשדרג עם כל מה שאתם אוהבים ולהחליף את המילוי במגוון מילויים

טעים ומיוחד: מתכון לפאי גבינות משובח
פאי גבינות משובח צילום: אורלי בכר

מתכון לפאי גבינות משובח / אורלי בכר

המצרכים לפאי גבינות משובח:

לבצק:

  • 2 כוסות קמח
  • 200 גרם חמאה
  • מעט מלח
  • 1 חלמון ביצה
  • 1/4 כוס מים
  • 1 כפית אבקת אפיה

למילוי:

  • 1 גבינה לבנה (250 גר')
  • גבינה צהובה (כמה שאוהבים)
  • גבינה בולגרית (כמה שאוהבים)
  • 1 תפוח אדמה מבושל ומרוסק לפירה
  • עלי תרד קצוצים

אופן ההכנה לפאי גבינות משובח:

הכנת הבצק:

  1. בקערה מכניסים את כל המצרכים ומערבבים הייטב עד לקבלת בצק אחיד.
  2. מרדדים את הבצק לגודל תבנית הפאי ומהדקים היטב לתבנית.

הכנת המילוי:

  1. בקערה מכניסים את כל המצרכים ומערבבים היטב לאיחוד.
  2. ממלאים את הבצק שהנחנו בתבנית ומעל מניחים שכבת בצק מחוררת לצורת שתי וערב (מחוררים עיגול בצק בעזרת גלגלת מיוחדת)
  3. מברישים מלמעלה בביצה טרופה ומפזרים שומשום או קצח

מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופי

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art